Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Consilierii locali din Alba Iulia au amânat răspunsul la solicitarea DNA privind dosarul ”Subvențiilor ilegale pentru STP”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Nu avem suficiente date pentru a decide dacă ne constituim sau nu parte civilă în dosarul dosarul privind subvenţiile pentru transportul public local”, este răspusul consilierilor locali din Alba Iulia la solicitarea făcută de DNA.

După discuțiile ce au avut loc în ședința CL Alba Iulia de astăzi, aleșii locali au căzut de acord că atâta timp cât nu știu care este prejudiciul din acest dosar nu se pot constitui parte civilă și au hotărât să solicite detalii suplimentare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Consiliul local Alba Iulia avea termen limită până în data de 25 octombrie să hotărască dacă se constituie parte civilă în dosarul penal în care 8 persoane din Primăria Alba Iulia, printre care se află primarul Mircea Hava, viceprimarul Paul Voicu și fostul viceprimar Ioan Bogățan, sunt cercetate penal pentru acordarea în mod nelegal de subvenții de la bugetul CL către STP Alba Iulia. (VEZI: DNA cere pentru a doua oară Consilului Local Alba Iulia să se constituie parte civilă în dosarul ”Subvențiilor ilegale de la STP”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea