Consilierii locali au acordat încă 4.500 de lei pentru powerlifting

Federația Română de powerlifting – singura federație sportivă cu sediul în Alba Iulia, va primi 4.500 de lei de la Consiliul Local.

Banii au fost acordați pentru a răsplăti rezultatele deosebite obținute de sportivi și antrenori la Campionatele Mondiale de Powerlifting – juniori, de la Szczyrk, Polonia, competiție ce s-a desfășurat în perioada 28 august – 2 septebrie 2012.

În solicitarea întocmită președintele Federației, Ioan Frățilă și secretarul general Ovidiu Pănăzan au cerut suma de 9.000 de lei arătând că sportiva Carmen Pîrva a obținut la acest concurs 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz iar Laurențiu Avram un loc 5 și 3 locuri 6.

De asemenea, Ovidiu Pănăzan a fost prezent și în ședința CL Alba Iulia și le-a vorbit consilierilor despre performanțele tuturor sportivilor înscriși în cluburile de powerlifting ce compun Federația, majoritatea din județul Alba, sportivi care deși se antrenează în condiții neadecvate și își plătesc din propriul buzunar deplasările, obțin la fiecare competiție rezultate peste așteptări.

Reamintim că în luna august consilierii locali din Alba Iulia au mai aprobat, într-o ședință extraordinară, acordarea de premii în valoare totală de 2.400 de lei, din bugetul local pe anul 2012, pentru performanțele obținute de sportivii și tehnicienii Clubului Sportiv Zamolxis Alba Iulia, din cadrul Federației Române de Powerlifting, la Campionatele Europene 2012. Au primit câte 600 de lei sportivii Carmen Pîrva și Laurențiu Avram și antrenorii Ovidiu Pănăzan și Ioan Frățilă.

De asemenea, în ședința Consiliului Județean din 23 august, s-a aprobat contractul pentru finanţarea cu 10.000 de lei a unor programe ale Federaţiei Române de Powerlifting.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

1 comentariu

Marius 26 septembrie 2012 at 12:55

…pentru informare corecta: s-a aprobat 4500lei nu 9000 lei cat ar fi meritat!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...