Rămâi conectat

Ştirea zilei

Consilierii județeni PDL Gheorghe Iviniș și Ioan Oltean se retrag din funcții

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

  • Mâine, CJ Alba îi validează pe noii consilieri – Nicolae Albu și Maria Daciana Oprea

sedinta cj albaConsiliul Județean Alba va lua act în ședința de mâine de demisiile depuse de consilierii PDL Gheorghe Iviniș și Ioan Oltean, și va aproba înlocuirea acestora cu doi membri supleanți aflați pe lista depusă de respectiv formațiune politică la alegerile locale de anul trecut: Nicolae Albu și Maria Daciana Oprea.

Precizăm că în timp ce retragerea lui Ioan Oltean se face pe fondul unor probleme de sănătate, cea a lui Gheorghe Iviniș este legată de Raportul de evaluare prin care Agenţia Naţională de Integritate (ANI) l-a declarat incompatibil, constatând că în perioada exercitării mandatului de consilier judeţean şi administrator la SC VOLTRANS SA şi la SC TRANS IVINIS&CO SRL a prestat servicii pentru Consiliul Judeţean Alba în valoare totală de 343.619,70 lei şi a încheiat contracte comerciale cu societăţi comerciale înfiinţate de Consiliul Judeţean Alba (raport rămas definitiv prin necontestare, aspect confirmat şi de Curtea de Apel Alba Iulia).

Noul consilier județean Nicolae Albu (care îl va înlocui pe Gheorghe Iviniș) este fost director al Oficiului Județean de Poștă Alba. Potrivit declarației de avere înregistrată înaintea alegerilor locale din 2012 acesta deține 250 mp de teren intravilan și o casă de 100 mp în Alba Iulia, are un autoturism SAAB fabricat în anul 2000, credite în valoare de 32.000 de euro și a obținut din salariul de director 46.234 de lei pe an, a primit tichete de masă în valoare de 1.800 de lei și a obținut 6.300 de lei venituri din agricultură.

Maria Daciana Oprea (care îl va înlocui pe Ioan Oltean) este asistentă medicală, director la Unitatea Medico-Socială Ocna Mureș, deține o casă în Ocna Mureș, are un credit de 24.000 de euro și câștigă 15.600 de lei pe an din salariu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea