CONGRESUL TNL: Consilierul local din Alba Iulia, Alin Ignat, unul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai TNL. Bogdan Păunescu, ales vicepreședinte

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Consilierul local al municipiului Alba Iulia, Alin Ignat, a fost ales, duminică, prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal. La congresul ce a avut loc la București, Bogdan Păunescu, și el din Alba Iulia, a fost ales vicepreședinte.

Deputatul PNL Mara Mareș a devenit președinte al organizației Tineretului Național Liberal, fiind votată de 545 de delegați prezenți la Congresul TNL, după un tur al doilea de scrutin.

Trei candidați s-au înscris inițial în cursa pentru șefia TNL: Mara Mareș, care a primit în primul tur 513 voturi, Radu Surugiu — 348 și Glad Varga — 212, primii doi calificându-se într-un al doilea tur de scrutin.

Până în prezent, organizația de tineret a PNL a fost condusă de copreședinții Costel Alexe și Sorin Moldovan, veniți de la PNL, respectiv PDL, în urma fuziunii celor două formațiuni.

În discursul susținut la anunțul candidaturii, Mara Mareș a promis un nou capitol în viața tinerilor liberali, unul fără compromisuri sau nostalgii din vremea USL.

În total au participat 1.100 de delegați din toată țara.

De la Alba au participat 41 de delegați, mulți arătându-și înainte de Congres susținerea, pe Facebook, pentru Mara Mareș.

Alin Ignat a fost ales pe unul dintre cele patru posturi de prim-vicepreședinte al TNL.

De asemenea, fostul lider al tineretului democrat liberal, Bogdan Păunescu, a fost ales vicepreședinte.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Andrei 23 octombrie 2017 at 13:00

Bravoo Bogdane. Bafta multa si sa ramai tot asa, sa nu te schimbi. E nevoie de oameni faini. Poate le faci si un site :))

Maria 23 octombrie 2017 at 13:29

Felicitări, Alin! Este nevoie de oameni ca tine la conducerea tineretului național liberal!
Îți mulțumim ca reprezinți Alba cu atât de multă încredere și transparentă! Îți mulțumim ca aduci cinste tinerilor liberali din Alba in București!
Felicitări și nu uita sa fii același om cinstit și drept ca pana acum!

Corina 24 octombrie 2017 at 23:50

Bravo Bogdaa. Te pup.

Comentariile sunt oprite