Rămâi conectat

Politică Administrație

CONGRESUL TNL: Consilierul local din Alba Iulia, Alin Ignat, unul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai TNL. Bogdan Păunescu, ales vicepreședinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierul local al municipiului Alba Iulia, Alin Ignat, a fost ales, duminică, prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal. La congresul ce a avut loc la București, Bogdan Păunescu, și el din Alba Iulia, a fost ales vicepreședinte.

Deputatul PNL Mara Mareș a devenit președinte al organizației Tineretului Național Liberal, fiind votată de 545 de delegați prezenți la Congresul TNL, după un tur al doilea de scrutin.

Trei candidați s-au înscris inițial în cursa pentru șefia TNL: Mara Mareș, care a primit în primul tur 513 voturi, Radu Surugiu — 348 și Glad Varga — 212, primii doi calificându-se într-un al doilea tur de scrutin.

Până în prezent, organizația de tineret a PNL a fost condusă de copreședinții Costel Alexe și Sorin Moldovan, veniți de la PNL, respectiv PDL, în urma fuziunii celor două formațiuni.

În discursul susținut la anunțul candidaturii, Mara Mareș a promis un nou capitol în viața tinerilor liberali, unul fără compromisuri sau nostalgii din vremea USL.

În total au participat 1.100 de delegați din toată țara.

De la Alba au participat 41 de delegați, mulți arătându-și înainte de Congres susținerea, pe Facebook, pentru Mara Mareș.

Alin Ignat a fost ales pe unul dintre cele patru posturi de prim-vicepreședinte al TNL.

De asemenea, fostul lider al tineretului democrat liberal, Bogdan Păunescu, a fost ales vicepreședinte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi La Teiuș continuă lucrările de modernizare în mai multe zone din oraș. Reprezentanții primăriei au dat detalii despre reabilitarea energetică a școlii primare și montarea scurgerilor pluviale pe două străzi. Citește și: FOTO | Continuă lucrările de modernizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea