Rămâi conectat

Curier Județean

Conflict la stână: Un bărbat din comuna Albac s-a îmbătat și a înjunghiat o femeie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O femeie de 48 de ani, din Poiana Vadului, a ajuns miercuri după-amiază la spital, cu răni de cuțit în zona abdomenului, în urma unui conflict pe care l-a avut cu un bărbat de 43 de ani, din satul Costești, comuna Albac.

Potrivit polițiștilor, incidentul s-a produs la o stână de pe raza comunei Florești (județul Cluj). În urma cercetărilor s-a stabilit că agresorul se afla sub influența alcoolului în momentul în care a atacat-o pe femeie cu cuțitul.

În prezent poliţiştii efectuează cercetări în cauză, pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul şi luarea măsurilor legale care se impun, urmând ca încadrarea exactă a faptei să se facă raportat şi la numărul de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea victimei”, a precizat reprezentantul IPJ Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea