Conflict încheiat cu lovituri de cuţit în spatele unui cugirean

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un bărbat în vârstă 57 de ani, din Cugir a fost înjunghiat de mai multe ori, cu un briceag în spate, de către un concitadin de 51 de ani cu care s-a luat la ceartă.

Cei doi s-au întâlnit joi, 24 mai, în jurul orei 18.30, pe strada Răchiţii din Cugir şi din cauza unor discuţii în contradictoriu a urmat o încăierare, în urma căreia C.I. a ajuns pe masa de operaţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că între C.I., de 57 de ani şi V.N., de 51 de ani, ambii din Cugir, a avut loc un conflict spontan în timpul căruia C.I. a fost lovit cu un briceag, în zona dorsală. Victima a fost transportată la spitalul din Cugir de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cercetările sunt continuate de poliţia Oraşului Cugir, urmând ca în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi de concluziile medico-legale să fie făcută încadrarea juridică a faptei lui V.N.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136