Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Condamnări cu executare în „Dosarul Transferurilor”: Copos, MM Stoica, Borcea, I. Becali, V. Becali, Popescu, Neţoiu şi Pădureanu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

gunoaieCondamnări definitive în Dosarul Transferurilor: Copos – 3 ani și 8 luni, Stoica – 3 ani și 6 luni, Borcea și I. Becali – 6 ani și 4 luni, V. Becali – 4 ani și 8 luni Jean Pădureanu – 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, Gică Popescu – 3 ani şi o lună de închisoare cu executare. Gigi Neţoiu – 3 ani şi 4 luni cu executare.

În consecinţă, Gică Popescu nu mai poate candida la alegerile FRF de mâine!

Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat  la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Faptele pentru care Mihai Stoica a fost judecat în acest dosar s-ar fi prescris și este posibil să nu fie obligat să execute pedeapsa.
Victor Becali a primit o pedeapsă de 4 ani și 8 luni, iar Cristi Borcea și Ioan Becali au primit fiecare  6 ani și 4 luni de închisoare cu executare.
Însă, conform noului Cod Penal, condamnații care au peste 60 de ani vor ispăși jumătate din pedeapsă, astfel, Copos și Ioan Becali vor executa jumătate din pedeapsa primită.

În plus, instanța a decis ca toate bunurile celor trimiși în judecată să fie puse sub sechestru.
Curtea de Apel Bucureşti a anunțat, marţi, decizia finală în dosarul transferurilor de jucători, în care au fost judecaţi fraţii Victor şi Ioan Becali, George Copos, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu, Jean Pădureanu, Mihai Stoica şi Cristian Borcea, conform Mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea