Rămâi conectat

Actualitate

Concursul Prietenii pompierilor în Alba – competiții pe fiecare zonă a județului pentru elevii claselor V-VIII şi IX–XI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concursul „Prietenii pompierilor”, organizat de Consiliul județean Alba în colaborare cu Inspectoratul pentru situații de urgență ”Unirea” Alba, are ca scop atragerea şi educarea copiilor şi elevilor prin acţiuni de prevenire a incendiilor, urmărind totodată dezvoltarea spiritului competiţional şi de echipă.

Concursul__Prietenii_Pompierilor

În cadrul acestei activități se desfășoară două competiții pe fiecare zonă a județului, ”Prietenii pompierilor” și ”Cu viața mea apăr viața”, echipele clasate pe primele locuri participând în data de 27 mai 2015 pe Stadionul Unirea din Alba Iulia, la Etapa județeană a acestor două competiții, care presupune desfășurarea următoarelor probe:

– Concursul „Cu viaţa mea apăr viaţa”, care constă în susţinerea a trei probe, astfel: o probă teoretică şi două probe practice : „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m” şi „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”. Acest concurs se desfăşoară distinct pentru elevii de clasele V-VIII şi IX – XI, iar echipele au în componenţă 4 elevi (fete, băieţi sau mixt).

– Concursul „Prietenii pompierilor”, care constă în susţinerea unei probe teoretice şi a două probe practice: „ Pista de îndemânare peste obstacole” şi „Ştafeta de 400 m cu obstacole”. Concursul se adresează elevilor din clasele V-VIII şi se desfăşoară distinct pentru fete şi băieţi/mixt, echipele fiind constituite din 10 elevi.

Câștigătorii locurilor I, II, III și Mențiune, pe fiecare categorie în parte, vor fi premiați de către Consiliul județean Alba cu tricouri si maieuri sportive personalizate, medalii și cupe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea