Rămâi conectat

Curier Județean

Concursul “Cel Mai Puternic Pompier” – Rezultatele etapei naționale de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, au organizat  în perioada 07-08 iunie 2018, în Piața Toboșarului – Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, etapa națională a Concursului Național “Cel Mai Puternic Pompier”.

Concurenţii au avut de susţinut două probe practice: cu aparat de respirat și fără aparat de respirat. Concurenţii au participat la competiţie, individual.

La concurs, au participat 84 de pompieri militari din cadrul a 32 de inspectorate pentru situații de urgență din România.

În urma probelor din concurs, rezultatele sunt următoarele:

Categoria sub 35 ani:

Locul I – plt.maj. Avram Mihai– ISU Alba;

Locul II –sg.maj. Popa Ioan – ISU Alba;

Locul III – plt.maj. Narița George – ISU Sibiu.

 Categoria + 35 ani:

Locul I – plt. maj. Bularcă Gheorghe – ISU Covasna;

Locul II – plt.maj. Cantea Dan Marian – ISU Harghita;

Locul III – plt. maj. Grigoriță Gheorghe – ISU Bacău.

La festivitatea de premiere au participat domnul colonel Daniel-Marian DRAGNE – prim-adjunct al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, domnul prefect Dănuț-Emil Hălalai – prefectul județului Alba, domnul Dumitru Fulea – vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, domnii lt.col. Alin Maghiar și slt. Dragoș Dobre reprezentanți ai Asociației CTIF din România, doamna cpt. Mariana Craioveanu – președinta Asociației Sportive a Pompierilor din România, domnul lt. col Viorel DEMEAN – inspector șef ISU Hunedoara, domnul colonel Cosmin TURCUȘ – prim adjunt al ISU Arad și domnul lt. col. Dan Pascaru – imputernicit inspector sef  ISU Vâlcea.

Strădania concurenților a fost răsplătită cu premii ce au constat în cupe, medalii, diplome, bani și accesorii pentru pompieri oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România.

Felicitări tuturor concurenților pentru efortul depus!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea