Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba Iulia: Emil Popescu – Galbenul Cal Troian

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

USR Alba Iulia: Emil Popescu – Galbenul Cal Troian

În momentul în care s-a alăturat USR, viceprimarul Popescu a fost primit cu încredere și deschidere, iar organizația a crezut în capacitatea sa de a contribui la o politică locală transparentă și dedicată 100% cetățenilor.

Cu toate acestea, iluziile s-au spulberat atunci când a devenit evident că vechile sale metehne au continuat să fie la fel de prezente ca în trecut.

Reîntoarcerea recentă a lui, în PNL, a adus în prim-plan o dezamăgire profundă nu doar în rândul membrilor USR, dar sigur și a cetățenilor care i-au oferit încrederea și speranțele pentru o schimbare autentică în politică, o politică cu principii pe care el însuși pretindea că le are.

Citește și: FOTO Viceprimarul Emil Popescu s-a întors acasă în PNL Alba. Ion Dumitrel: ”Un liberal cu state vechi”

mil

A dezamăgit atât membrii USR, cât și comunitatea, prin lipsa sa de implicare reală și prin incapacitatea de a obține rezultate concrete în mandatul său de viceprimar. Refuzul de a se opune abuzurilor administrației locale a demonstrat că angajamentul său pentru cetățeni era doar un paravan în fața adevăratelor sale intenții.

USR Alba a dejucat intenția PNL de a avea un cal troian în cadrul organizației municipale, iar acest lucru se vede prin modul în care membrii de drept l-au taxat pe Emil Popescu, la alegerile interne unde a fost stabilit candidatul USR pentru funcția de primar a Municipiului Alba Iulia, încrederea fiindu-i oferită colegei consiliere Dana Nanu.

Considerăm că plecarea lui ar fi trebuit să se întâmple mai demult, în trio-ul consacrat în 2020, trio care se pare că nu a speriat Havana, ci a asimilat-o.

Alegerea lui de a se întoarce la vechiul său partid este o confirmare a lipsei sale de viziune și de angajament pentru o politică cu adevărat orientată către cetățeni.

USR Alba Iulia își continuă angajamentul pentru o politică transparentă și dedicată comunității și transmite prin vocea lui Dana Nanu, „Destul! Prioritatea vei fi tu”.

Echipa USR Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea