Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă | Un ostaș în slujba interesului personal: Silviu Ponoran (PNL), invalidat de instanță pentru funcția de primar, vrea să dezerteze la Senat

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Comunicat de presă | Un ostaș în slujba interesului personal: Silviu Ponoran (PNL), invalidat de instanță pentru funcția de primar, vrea să dezerteze la Senat

Silviu Ponoran, invalidat de instanță din funcția de primar în urma condamnării din cauza unui conflict de interese, și-a mințit cetățenii și acum vrea să se ascundă de lege în Senatul României. În timpul alegerilor locale din acest an, PSD Alba a atras atenția că liberalul Silviu Ponoran nu va putea să își preia mandatul de primar, dacă ar câștiga alegerile locale, deoarece a pierdut definitiv procesul cu Agenția Națională de Integritate, care l-a găsit în conflict de interese. Silviu Ponoran a ignorat legea și decizia instanței, astfel încât a forțat candidatura, mințind locuitorii din Zlatna.

Citește și: Alegerea lui Silviu Ponoran ca primar al orașului Zlatna, INVALIDATĂ de Judecătoria Alba Iulia

Judecătoria Alba Iulia a decis, vineri, invalidarea alegerii în funcția de primar a liberalului Silviu Ponoran, demonstrând ceea ce juriștii PSD Alba au spus mereu: o condamnare pentru un conflict de interese apărut în îndeplinirea demnității publice nu îți permite să mai ocupi acea funcție.

În prezent, Silviu Ponoran este candidat PNL pentru Senatul României și vrea să fugă de lege în Parlamentul României, unde va avea o mulțime de privilegii, dar mai ales va avea IMUNITATE.

Având în vedere decizia Judecătoriei Alba Iulia, care i-a invalidat mandatul domnului Ponoran, și problemele de integritate pe care domnia sa le-a avut, solicităm public Partidului Național Liberal să îl retragă de pe lista de candidați.

A doua variantă onorabilă pentru domnul Ponoran ar fi să demonstreze verticalitate, să își ceară scuze cetățenilor din Zlatna și să își retragă candidatura pentru Senatul României.

Nu în ultimul rând, solicităm prefectului de Alba, Nicolae Albu, să sesizeze autoritățile competente pentru a se începe o acțiune împotriva domnului Silviu Ponoran pentru recuperarea prejudiciului financiar pe care acesta l-a produs prin participarea la alegerile locale, deși cunoștea faptul că nu va putea ocupa funcția de primar.

Domnul Ponoran trebuie să plătească costurile organizării alegerilor parțiale din Zlatna deoarece a indus în eroare cu bună știință cetățenii și autoritățile implicate în organizarea acestora.

În concluzie, domnul Silviu Ponoran este doar un ostaș în slujba interesului personal, care, după ce a fost invalidat de instanță din funcția de primar, vrea să dezerteze în Senat pentru a câștiga mult râvnita IMUNITATE.

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Cinci mandate de consilier județean, invalidate de Tribunalul Alba: Președintele Ion Dumitrel, doi parlamentari și alți doi aleși de pe lista AUR au renunțat la mandate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci mandate de consilier județean, invalidate de Tribunalul Alba: Președintele Ion Dumitrel, doi parlamentari și alți doi aleși de pe lista AUR au renunțat la mandate Începând cu 27 septembrie curg termenele pentru validarea mandatelor aleșilor locali care au fost votați la alegerile din 9 iunie 2024. Potrivit legislației în vigoare, pentru primar și președinte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea