Rămâi conectat

Politică Administrație

COMUNICAT DE PRESĂ| Sorin Bumb: Le doresc succes elevilor și cadrelor didactice care de luni se reîntorc la școală!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reîntoarcerea în bănci este un nou pas spre normalitate în această epidemie care a bulversat o lume întreagă, pas pe care îl putem face doar împreună: autorități, părinți, cadre didactice!

Luni, 8 februarie, revin la școală 80% dintre elevii din România, respectiv 2.420.000 de copii. Le doresc succes lor și profesorilor, învățătorilor și educatorilor! Aceleași gânduri bune le transmit și celor care continuă educația la distanță, cu ajutorul tehnologiei.

Redeschiderea școlilor este o decizie prudentă, bazată pe avizul specialiștilor, și în acord cu marea majoritate a celor 27 state din UE, care fie au școlile deja deschise, fie urmează să le deschidă progresiv. Mai mult decât atât, este și dorința copiilor și a profesorilor de a reveni la predarea față în față, pe care au așteptat-o atât de mult.

Vă doresc sănătate tuturor, inspirație și succes în creșterea generațiilor de mâine!

Sorin Ioan BUMB,
Senator PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Stabilirea tarifelor pentru biletele de acces și serviciile oferite de Centrul Cultural Palatul Principilor, la vot în Consiliul Local Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Stabilirea tarifelor pentru biletele de acces și serviciile oferite de Centrul Cultural Palatul Principilor, la vot în Consiliul Local Alba Iulia Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat în ședința din 25 iulie 2024 tarifele pentru biletele de acces și serviciile oferite de instituția publică de cultură Centrul Cultural Palatul Principilor. Tarifele pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea