Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Senatorul PSD Călin Matieș: „Doliu național: a trecut în Senat legea vânzării ultimelor bucăți de România !”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când o țară a trecut deja la vânzarea pământurilor arabile, ce mai trebuie să facem ca să trezim conștiința adormită a românilor!? ALIANȚA ANTIROMÂNEASCA PNL-USR-UDMR a hotărât că pământul strămoșesc poate fi vândut ca o bicicletă stricată, piesă cu piesă.

Eu personal si colegii senatori PSD am cerut și am insistat ore în șir că pământul trebuie să fie al românilor și să aibă drept de preemțiune la cumpărarea lui, cu criterii foarte clare:

  • trebuie să aibă domiciliul în România cel puțin 10 ani înainte de a putea cumpăra
  • trebuie să fie fermier activ și să poată dovedi acest statut
  • Firmele sa aibă max. 2000ha
  • Persoanele fizice max. 300ha

La fel, am cerut ca dreptul de preemțiune să fie asigurat pentru:

  1. Rudă până la gradul 3
  2. Fermierii care au investiții agricole
  3. Tânărul fermier
  4. Vecinul care are o latură comună
  5. Statul român
  6. Fermieri din localitate
  7. Persoane care au venituri din agricultura .

Zeci de ore în care le-am explicat habarniștilor din alianța antiromânească PNL-USR-UDMR și din comisia de agricultură unde va duce această lege aberantă și ce dezastru va produce pentru noi, românii… DEGEABA! Când am ajuns la vot, șefii PNL și USR au dat telefoane și ridicătorii de mâini de la PNL și USR nu au mai fost de acord ca pământurile României să rămână ale românilor!

Este o crimă transpusă în lege împotriva tuturor celor care și-au vărsat sângele pe și pentru aceste pământuri românești!

Dacă toate aceste guverne au vândut uzine și fabrici și am văzut cu toții că NU a fost bine pentru români! De ce continuăm să facem aceeași prostie?

Dacă s-au vândut zeci de hectare de păduri și am văzut că NU a fost bine pentru români. De ce continuăm cu aceeași prostie?

Acum Alianța antiromânească PNL-USR-UDMR vinde ultima bucată a acestei țări: TERENUL ARABIL AL ROMÂNIEI!!!

Este adevărat: străinul nu pleacă nicăieri cu pământul, dar el devine stăpân și noi, românii, iobagii lui! Străinul primește subvenții de mii de euro de la Guvernul României, iobagii vor munci, iar recoltele și profitul pleacă în țările lor! Vom munci pentru alții și în caz de vreo criză alimentară ROMÂNIA și românii vor muri de foame!!!

Vând CEC-ul!

Vând Hidroelectrica

Vând CFR Marfă

Vând Portul Constanța

Vând ultimele bucăți din România!

Au împrumutat țara pentru viitoarele 3 generații de români!

Săptămâna trecută toți PNL-iștii și USR-iștii se înghesuiau și se fotografiau la depunerea de coroane la Cimitirul Eroilor! Mincinoșilor și farieseilor!!! Toți eroii acestei țări s-au întors în morminte când ați dat cea mai grea palmă românilor și tuturor fermierilor și agricultorilor acestui popor! EROII și-au dat viața în fața străinilor, iar voi ne-ați vândut străinilor, care vor ciopârți ce a mai rămas din țara asta…

Niște politicieni mărunți și corupți au vândut străinilor pământurile apărate cu sânge de înaintașii noștri mari! Alianța antiromânească au dat legea prin care vor vinde ROMÂNIA ca pe o bicicleta second hand, pe piese…

Domnilor primari PNL și USR-PLUS, voi care i-ați luat de mână pe țărani și le-ați spus să voteze PNL-USR, cum le explicați acum că vor rămâne fără pământul strămoșesc?! Cum le explicați țăranilor ca nu vor mai avea unde să-și ducă animalele la păscut?!

Doamne, cât îi mai rabzi ??? Sau cu ce am greșit așa de rău, să avem astfel de guvernanți???


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea