Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

COMUNICAT DE PRESĂ – ”Schimb de destinție din locuință în hotel și extindere pe orizontală și verticală”

Andreea Ștefan

Publicat

în

COMUNICAT DE PRESĂ

                                                                                                                                                                                                                 DATA: 05 decembrie 2018

 ”Schimb de destinție din locuință în hotel și extindere pe orizontală și verticală”

UNIREA PRES SRL, cu sediul in Municipiul Alba Iulia, România, Str. Decebal nr. 27,  judetul Alba, cod postal 510093, România, nr. de înregistrare la Registrul Comerţului nr. J1/336/1991, cod fiscal RO 1756666 anunță începerea implementării proiectului cu titlul: ”SCHIMB DE DESTINATIE DIN LOCUINTA IN HOTEL SI EXTINDERE PE ORIZONTALA SI VERTICALA”, Cod SMIS proiect: 114620, finanțat prin PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL 2014-2020, Axa prioritara 2: Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, Apelul de proiecte POR/102/2/2. Obiectivele proiectului: Stabilirea ca unul dintre liderii de pe piața turismului hotelier din Alba Iulia a întreprinderii UNIREA PRES SRL; Construirea unui hotel și obținerea unui certificat de clasificare de 4*; Achiziționarea de dotări, echipamente și active necorporale în vederea desfășurării activităților de cazare și servicii conexe; Promovarea activităților hoteliere online și în cadrul târgurilor internaționale. Perioada de implementare a Proiectului este de: 01.03.2017-30.09.2020.

Valoarea totală contractată a proiectului este de 7.066.544,07 lei din care Asistență financiară nerambursabilă contractată este de 4.172.798 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Revoluție în climatizare: Membrane vegetale care înlocuiesc aerul condiționat fără impact negativ asupra mediului

Bera Larisa

Publicat

în

Revoluție în climatizare: Membrane vegetale care înlocuiesc aerul condiționat fără impact negativ asupra mediului A fost descoperită o nouă tehnologie care ar putea înlocui aerul condiționat și anume membrane de origine vegetală care se răcesc în contact cu soarele, fără a avea efecte adverse și protejând mediul. Citește și: Descoperiri remarcabile făcute în studiul plantelor: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea