Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Robert Cristea este noul președinte al USR Tineret Alba!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Robert Cristea este noul președinte al USR Tineret Alba!

Robert Cristea este noul președinte al USR Tineret Alba. Filiala locală și-a ales o nouă conducere, după ce fostul președinte, Andreea Cordon, a câștigat la alegerile naționale funcția de vicepreședinte în Biroul Național al USR Tineret, iar funcția este incompatibilă cu cea de președinte al unei filiale județene.

„Am acceptat provocarea colegilor mei și am preluat funcția de președinte al USR Tineret Alba. Chiar dacă toată lumea privește politica într-un mod rău, eu cred că putem schimba cu adevărat felul în care se face politică în România. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de implicarea tuturor celor care cred într-o Românie a meritocrației, a principiilor și a valorilor. Cel mai mult mă bucur că nu sunt singur și am alături de mine mulți tineri faini din întreg județul care își doresc o schimbare reală a comunităților în care trăiesc” a spus Robert Cristea, noul președinte al USR Tineret Alba.

„România are nevoie de tineri în politică, în administrația locală și județeană, în Guvern și în Parlament. USR este un partid care acordă încredere tinerilor și îi susține să se dezvolte politic, astfel încât să poată ajunge să își pună în practică ideile și proiectele. Organizația de Tineret a USR ALBA este o prioritate pentru USR Alba, deoarece trebuie să dăm tinerilor oportunitatea de a intra în politică, având în spatele lor un partid curat și sănătos, care își dorește cu adevărat reformarea României” a spus deputatul Beniamin Todosiu, președintele  USR Alba.

Robert Cristea, noul președinte al USR Tineret Alba, este student la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Facultatea de Drept – specializarea Administrație Publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea