Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, Președinte interimar PSD Alba: Noul guvern va pune accent pe echitate socială, dezvoltarea firmelor și producției românești!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, Președinte interimar PSD Alba: Noul guvern va pune accent pe echitate socială, dezvoltarea firmelor și producției românești!

PSD a procedat corect când a decis să amâne orice discuție politică până la finalizarea grevei profesorilor. Ar fi fost total inadecvat mai ales pentru cele 3 milioane de elevi și părinții lor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Formarea noului guvern va însemna și o schimbare de viziune care va pune accentul pe echitate socială și pe dezvoltarea firmelor și producției românești. PSD a lucrat în tot acest timp la definirea programului de guvernare, pentru transpunerea acestei viziuni. Prioritatea absolută pentru următoarele luni va fi finalizarea reformelor din PNRR pentru absorbția banilor europeni.

Această primă rotație într-un guvern de coaliție transmite un semnal ferm tuturor cetățenilor că trăim într-o democrație puternică, capabilă de un transfer sigur al puterii. România are nevoie acum, cât mai rapid, de un guvern funcțional, cu puteri depline. Sunt în continuare măsuri urgente care trebuie luate.

După demisia premierului, urmează consultările și definitivarea programului de guvernare. PSD își dorește ca acest proces de învestire să se încheie cât mai repede. Orice zi câștigată înseamnă finalizarea unor proiecte și reforme importante și mai mulți bani care intră în conturile României și în economia românească.

Președinte interimar PSD Alba, Radu Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Alba a depus lista de candidați la Consiliul Județean Alba, iar Marius Nicolae Rof deschide lista USR Alba a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean Alba. În fruntea listei se află Marius Nicolae Rof, un lider remarcabil, cu studii juridice avansate și o vastă experiență în atragerea fondurilor europene. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea