Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD Alba: ”Ajutorul acordat pensionarilor cu venituri sub 3.000 de lei reconfirmă angajamentul PSD de a proteja românii cu venituri mici”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă| Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD Alba: ”Ajutorul acordat pensionarilor cu venituri sub 3.000 de lei reconfirmă angajamentul PSD de a proteja românii cu venituri mici”

Ministerul Muncii a dat drumul celei de-a doua tranșe din ajutorul acordat pensionarilor cu venituri sub 3.000 de lei. Acești bani vor fi distribuiți beneficiarilor începând cu prima jumătate a lunii octombrie. Demersul reconfirmă angajamentul PSD de a proteja românii cu venituri mici.

Ajutoarele acordate acestor pensionari sunt distribuite în două tranșe egale. Prima tranșă a fost deja acordată în ianuarie, iar a doua va ajunge la pensionari în următoarele zile. În luna octombrie, sumele acordate vor fi următoarele:

– 500 de lei (din totalul anual de 1.000 de lei) pentru 2,3 milioane de pensionari cu venituri între 1.000 și 1.500 de lei.
– 400 de lei (din totalul anual de 800 de lei) pentru 950.000 de pensionari cu venituri între 1.501 și 2.000 de lei.
– 300 de lei (din totalul anual de 600 de lei) pentru 1 milion de pensionari cu venituri între 2.001 și 3.000 de lei.
Astfel, a doua tranșă a ajutorului pentru pensionarii cu venituri sub 3.000 de lei pe lună va fi distribuită în octombrie, odată cu pensiile, conform prevederilor OUG nr. 168/2022. Tichetele necesare au fost tipărite și vor ajunge în cel mai scurt timp la beneficiari. Cuantumul ajutorului este menționat în tichetele de pensii care vor fi distribuite în perioada următoare.

Deputat PSD de Alba, Radu Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea