Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă PSD Alba: PNL are obligația morală față de cetățenii amăgiți de Silviu Ponoran de a-l retrage de la parlamentare

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Comunicat de presă PSD Alba: PNL are obligația morală față de cetățenii amăgiți de Silviu Ponoran de a-l retrage de la parlamentare

PSD Alba solicită public Partidului Național Liberal și liderului său din Alba, Ion Dumitrel, să dea dovadă de respect față de lege și față de cetățenii din județ și să îl retragă de pe lista pentru alegerile parlamentare pe Silviu Ponoran, primarul invalidat de instanță din cauza problemelor de integritate.

Citește și: Comunicat de presă PSD Alba | Domnul Dumitrel, un fel de Biden, care uită că restricțiile privind târgurile de animale și mișcarea animalelor au fost impuse de conducerea PNL a ANSVSA

După ce și-a amăgit alegătorii din Zlatna și a forțat candidatura la alegerile locale, deși știa că are o interdicție pentru a ocupa funcția de primar, Silviu Ponoran vrea acum să se ascundă în Senatul României, într-un loc călduț și cu IMUNITATE.

PNL nu trebuie să ignore faptul că domnul Ponoran a primit o pedeapsă în urma procesului pe care l-a pierdut cu Agenția Națională de Integritate, care l-a descoperit în conflict de interese (a semnat un contract chiar cu firma fiului său). Astfel, pentru a nu decredibiliza și mai mult clasa politică și pentru a nu scădea și mai mult încrederea românilor în Parlamentul României, PSD Alba solicită PNL Alba să-l retragă pe Silviu Ponoran de pe liste și să propună candidați integri, care nu au probleme cu legea.

PSD Alba a avertizat, înainte de alegerile locale, că o eventuală alegere a lui Ponoran în funcția de primar nu va fi validată de instanță, urmare a problemelor pe care acesta le are cu legea și a pierderii procesului cu Agenția Națională de Integritate.

Într-o România NORMALĂ, pe care PNL spunea acum câțiva ani că vrea să o construiască, un om cu probleme de integritate NU ar trebui să fie candidat pentru o funcție de demnitate publică. Senatul României nu e colacul de salvare a lui Silviu Ponoran, iar oamenii din Alba nu trebuie amăgiți și mințiți, la fel cu s-a întâmplat la alegerile locale cu zlătnenii.

De asemenea, într-un partid care se dorește continuator al valorilor liberale ale Brătienilor, Silviu Ponoran ar fi trebui să își anunțe deja, într-un gest de onoare, retragerea și să își ceară scuze cetățenilor amăgiți. Se pare însă că IMUNITATEA și goana după putere, funcții și bani sunt mai puternice decât onoarea în Partidul Național Liberal.

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mandatul obținut de Ion Dumitrel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, validat de Tribunalul Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Mandatul obținut de Ion Dumitrel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, validat de Tribunalul Alba Tribunalul Alba a validat vineri, 4 octombrie 2024, mandatul obținut de Ion Dumitrel pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 6 iunie 2024. Anterior, aceeași instanță a invalidat mandatul de consilier județean câștigat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea