Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| PSD ALBA: După 5 ani de mandat, foarte puțin s-a realizat! Investițiile în drumuri, utilități, educație și sănătate sunt prioritare!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consilierii PSD solicită primarului Dorin Nistor să prioritizeze investițiile în municipiul Sebeș și să aloce mai mulți bani pentru asfaltarea drumurilor, introducerea utilităților pe toate străzile, refacerea sistemului de apă și canalizare, în zonele în care s-au produs avarii frecvente, respectiv pentru dezvoltarea sistemului medical și educațional. În 5 ani, s-au cheltuit prea mulți bani pe panseluțe.

Sebeșul s-a dezvoltat mult prea puțin, raportat la bugetul propriu generos, de aproape 20 de milioane de euro pe an, dar și ținând cont de oportunitățile, finanțările și proiectele europene. S-au risipit, în schimb, prea mult pentru flori și gazon.

De asemenea, Guvernul PNL și USR-PLUS nu a aprobat nici un proiect pentru dezvoltarea municipiului Sebeș, în timp ce pe vremea Guvernului PSD s-au aprobat și finanțat investiții importante care acum încep să prindă contur:

– Reabilitarea Școlii Gimnaziale din localitate Răhău, finanțare de peste 2,3 milioane de lei, program PNDL 1;
– Execuție canalizare menajeră și stație de epurare în Răhău, finanțare de peste 8 milioane de lei, program PNDL 2;
– Transformarea clădirii în care a funcționat o centrală termică și un depozit de cărbune, din Valea Frumoasei, în creșă și grădiniță, finanțare de peste 12 milioane de lei, program PNDL 2.

De asemenea, consilierii locali ai PSD au solicitat în mod repetat, în ultimul an, realizarea de proiecte practice, care vizează creșterea calității vieții pentru toți sebeșenii: asfaltarea drumului către Râpa Roșie și a mai multor străzi secundare, introducerea gazului metan la Răhău, realizarea de piste pentru bicicliști, modernizarea Parcului Arini și a centrului istoric, amenajarea unui piste moderne de atletism, dezvoltarea Spitalului Municipal Sebeș și achiziționarea de aparatură medicală.

Pentru noi, un oraș bun de locuit este acela care pune pe primul plan investițiile în sănătate, educație, infrastructură, utilități publice, sport și petrecerea timpului liber. Avem nevoie de parcuri moderne, cu aparate de fitness și mini terenuri de sport, respectiv de un ștrand modern. Avem nevoie de mai mult curaj în lupta cu cei care nu respectă legea și creează disconfort cetățenilor de bună credință. Avem nevoie de administrarea orașului în interesul celor mulți!

Consilieri Locali PSD Sebeș
Radu Cristian
Luca Nicolae
Salău Marius
Bogdan Dorin-Aurelian
Blaga Lucian


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea