Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Președintele PSD Alba, Radu Marcel Tuhuț: „Am avut bucuria să o premiez pe canotoarea Toma Elena Maria, din Abrud, pentru rezultatele deosebite obținute la competițiile naționale și internaționale”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PSD Alba, Radu Marcel Tuhuț: „Am avut bucuria să o premiez pe canotoarea Toma Elena Maria, din Abrud, pentru rezultatele deosebite obținute la competițiile naționale și internaționale”

Am participat ieri la un moment festiv în cadrul căruia am avut bucuria să o premiez pe canotoarea Toma Elena Maria, din Abrud, pentru rezultatele deosebite obținute la competițiile naționale și internaționale.

Sportiva noastră, alături de echipa României de juniori, a obținut în acest an medalii de aur și bronz la Campionatul Balcanic de Canotaj, două performanțe remarcabile la competiții extrem de competitive.

De asemenea, în ultimii 3 ani, Toma Elena Maria a câștigat peste 15 medalii. Sportiva este un exemplu demn de urmat pentru tinerii sportivi din România. Ea ne arată că prin pasiune, disciplină și determinare se pot atinge performanțe remarcabile în orice domeniu. Este o inspirație pentru toți cei care își doresc să-și urmeze visurile și să-și depășească limitele.

Am avut bucuria să îi înmânez și eu o diplomă de merit și să o felicit în numele întregii echipe social-democrate din Abrud. Este important să recunoaștem și să susținem performanțele sportivilor noștri, deoarece ei sunt ambasadorii țării noastre în competițiile internaționale.

Președinte PSD Alba, Radu Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea