Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Mihail David, membru BPL PNL Alba Iulia: De ce am ales echipa PNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În toamna anului 2022 am decis sa continui implicarea mea în viața publică, pentru că îmi doresc sincer ca experiența pe care am acumulat-o în ultimii ani, atât ca demnitar al guvernului, cât și în voluntariat, să o pot folosi în continuare pentru comunitate.

Am ales echipa Partidului Național Liberal Alba pentru seriozitatea și performanța pe care au demonstrat-o în dezvoltarea județului nostru. Împreună, sunt sigur de faptul că putem construi în continuare și realiza proiecte pentru județ și pentru România.

Fiecare dintre noi avem nevoi, probleme sau așteptări de la clasa politică, dar soluția nu a fost niciodată într-o democrație să stăm pe margine, să ii lăsăm pe alții sa facă, ci trebuie să ne implicăm, cel puțin prin prezență la vot, pentru că acest drept pe care îl avem începând cu anul 1990 este de multe ori subestimat.

Da, știu, este mult mai ușor să stăm în tribune să ne uitam la alții cum aleargă pe teren și să ne dam cu părerea despre performanța lor. Odată ajuns pe teren trebuie să arăți că ai ajuns acolo pentru că ești bun în ceea ce faci, că poți inspira încredere celor din jur, că ai legitimitate în ceea ce vrei să faci pe baza experienței acumulate, ca poți gestiona o poziție de putere în interesul celor care te aleg și nu pentru propriul interes, iar acest lucru trebuie să ți-l dorești pentru că este o munca continuă 7 zile din 7.

PNL Alba este deschis tuturor celor care doresc să vină să construiască alături de noi, pentru că viitorul nostru trebuie sa fie aici acasă, în județul nostru, alături de cei dragi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea