Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă Daniel Breaz | Un veritabil lider pentru județul Alba: De ce susțin realegerea lui Ion Dumitrel la Președinția Consiliului Județean

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă Daniel Breaz | Un veritabil lider pentru județul Alba: De ce susțin realegerea lui Ion Dumitrel la Președinția Consiliului Județean

Sunt onorat să vorbesc despre un coleg și un prieten deosebit, Ion Dumitrel, candidatul nostru la președinția Consiliului Județean Alba.

Pe Ion îl cunosc de foarte mulți ani, nu doar în calitate de coleg în PNL, ci și ca prieten și colaborator de încredere.

Am avut ocazia să lucrăm împreună la numeroase proiecte, multe dintre acestea având un impact semnificativ asupra comunității academice și asupra județului Alba. Am văzut cum dedicarea lui pentru dezvoltarea educației și promovarea excelenței nu cunoaște limite. A fost întotdeauna alături de noi, sprijinind inițiativele universității, punând bazele unor parteneriate care au adus numeroase beneficii, atât studenților, cât și profesorilor.

Citește și: Comunicat de presă USR Alba: Fricile partidului stat nasc acțiuni disperate ale partidelor balama

În tot acest timp, am avut ocazia să observ integritatea și capacitatea lui de a respecta fiecare om, indiferent de statutul acestuia. Această calitate, rar întâlnită, transformă fiecare interacțiune într-o oportunitate de a construi și de a dezvolta relații bazate pe încredere și respect reciproc.

Sub conducerea lui Ion Dumitrel, județul Alba a înregistrat progrese semnificative. A susținut dezvoltarea privată și a contribuit activ la creșterea nivelului de trai prin inițiative care au plasat județul nostru în topurile naționale de dezvoltare. A fost un pionier în sprijinirea capitalului autohton și a avut o viziune clară pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor de educație, sănătate și cultură.

Pe lângă realizările profesionale, Ion Dumitrel este un om profund credincios și un familist convins, care pune mare preț pe valorile tradiționale și pe o societate construită pe principii solide. Participarea lui constantă și discretă la viața comunității religioase este o mărturie a credinței sale autentice și a angajamentului față de valorile spirituale.

Energia și disciplina lui se reflectă în toate acțiunile sale, fiind activ în sporturi care necesită nu doar forță fizică dar și rezistență mentală. Competitivitatea sa sănătoasă se reflectă în toate aspectele vieții sale, stabilind standarde înalte nu doar pentru sine, ci și pentru cei din jur.

Citește și: Comunicat de presă | Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar

Modestia este o altă trăsătură care îl distinge. În ciuda numeroaselor sale realizări, el rămâne întotdeauna un om al poporului, gata să servească interesele comunității și să lucreze pentru binele comun, departe de orice manifestare ostentativă de putere sau statut.

Prin devotamentul său, Ion Dumitrel a demonstrat că este un adevărat om de echipă și un lider autentic. În ciuda provocărilor, a știut întotdeauna să pună interesul comunității deasupra interesului personal, făcând sacrificii personale semnificative.

Pentru aceste motive și multe altele, susțin candidatura lui Ion Dumitrel pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Alba, un adevărat învingător și un exemplu demn de urmat pentru noi toți! Să mergem împreună spre un viitor mai bun!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea