Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu, deputat USR de Alba: PNDL3 și furtul din bani publici unesc PNL și PSD în noul USL

Publicat

în

PSD și PNL demonstrează tot mai mult faptul că și-au dat mâna pentru un nou USL și pentru a prădui cele 50 de miliarde de lei din Programul „Anghel Saligny”. PSD face figurație parlamentară și nu are nici cea mai mică intenție de a vota moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Miza este prea mare pentru pesediști care își doresc și ei o parte din zecile de miliarde scoase la mezat de Cîțu, în disperarea de a-și păstra funcția și de a cumpăra susținerea primarilor la alegerile interne din Partidului Național Liberal.

La fel ca pe vremea lui Liviu Dragnea, banii vor ajunge cu dedicație la baronii PNL și PSD, fără criterii corecte de repartizare, fără transparență, fără a rezolva probleme reale. Sunt doar bani care ajung în pușculițele care alimentează cele două partide și căpușele din jurul lor.

Dovada că PSD îl susține voalat pe Florin Cîțu este mascarada pe care au făcut-o astăzi, în Parlament, când au părăsit ședința Biroului Permanent și astfel moțiunea de cenzură nu a fost adoptată.

Electrica Furnizare Discount

Apoi, celebra #echipăcâștigătoare a lui Florin Cîțu a ajuns în starea de disperare maximă transformându-se în #echipaînșelătoare căutând, prin orice mijloace, să tragă de timp, să mintă, să înșele și să țină cu dinții de scaunul premierului. Acest lucru explică și comportamentul penibil al noului vicepreședinte al Camerei Deputaților, Florin Roman, care a lansat acuzații la adresa parlamentarilor USR PLUS că semnăturile acestora de pe moțiunea de cenzură sunt false. Această acuzație vine după mai multe presiuni la adresa parlamentarilor, ca aceștia să își retragă semnătura pe de moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu.

Înțeleg disperarea #echipeicâștigătoare, dar aș vrea să-l întreb pe domnul Roman cât de departe vrea să meargă cu aceste acuze și dacă cuvântul penibil mai are vreun sens pentru domnia sa. Pe această cale îi transmit și îi confirm public faptul că am semnat moțiunea de cenzură și semnătura mea este reală. Și a mea și a celorlalți colegi. Tot ce se încearcă acum este de a câștiga timp pentru Florin Cîțu, care a rămas agățat de scaunul de la Palatul Victoria.

Este momentul ca Florin Cîțu și #echipăcâștigătoare să înțeleagă că au fost prinși cu mâna adânc băgată în banii românilor, iar pentru asta trebuie SĂ PLECE. Nu am crezut vreodată că un om care se consideră un liberal autentic poate fi mai viclean și mai toxic decât Liviu Dragnea.

Felicitări, Florine! Ai reușit în câteva luni să demonstrezi că „O Românie fără hoție!” înseamnă o Românie fără Florin Cîțu.

Beniamin Todosiu
Deputat USR de Alba

Publicitate

Politică Administrație

Vlad Voiculescu, acuzații EXTREM DE GRAVE: S-au măsluit cifrele infectaților la București pentru Congresul PNL

Publicat

în

Vlad Voiculescu, acuzații EXTREM DE GRAVE: S-au măsluit cifrele infectaților la București pentru Congresul PNL

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că a aflat informația conform căreia, în București, nu au fost ”alocate” peste 4000 de teste pozitive, asta pentru a menține rata de infectare la un nivel scăzut, înaintea Congresului PNL.

”Creșterea fulminantă a numărului de cazuri s-a temperat în mod miraculos după ziua de luni, chiar înainte de congresul PNL.

Aflu astăzi că peste 4000 de teste pozitive din zilele de 23, 24, 25 septembrie nu au fost „alocate*” de DSP București, adică nu au apărut în cifrele oficiale. Incidența ar fi fost altfel semnificativ mai mare.

Electrica Furnizare Discount

Aveți grijă de voi! ( nealocat = dispărut din orice statistică oficială”) , scrie Vlad Voiculescu.

Citește mai mult

Politică Administrație

Peste 20 de senatori din țară vor vizita județul Alba săptămâna viitoare, la invitația lui Călin Matieș. Se vor întâlni cu mai mulți producători locali

Publicat

în

Peste 20 de senatori din țară vor vizita județul Alba săptămâna viitoare, la invitația lui Călin Matieș. Se vor întâlni cu mai mulți producători locali

Un număr de 25 de senatori din toate colțurile țării vor veni în vizită în cursul săptămânii viitoare, în județul Alba. La invitația senatorului PSD de Alba, Călin Matieș, aceștia vor veni în județul Alba și vor discuta cu mai mulți producători locali.

„Am reușit să creăm un moment unic, săptămâna viitoare, la invitația mea vor veni 25 de senatori ai României în județul Alba.

Ceea ce făceam până acum și ceea ce o să fac în continuare: să laud oriunde mă duc județul Alba cu bunele, relele trebuie să le rezolvăm aici, în „familie”, dar cu bunele județului Alba, cu producătorii, cu oamenii frumoși fac o publicitate pozitivă oriunde mă duc.

Electrica Furnizare Discount

Povestea cu invitația senatorilor PSD a început, cumva, în luna ianuarie când mi-am început activitatea de senator. Le-am povestit de județul Alba, ce frumos este și ce oameni minunați sunt aici, ce obiective avem și că este cel mai puternic județ în industria alimentară, o mare parte din alimentele din România provin de la noi din județ.

Toți colegii mei din PSD m-au întrebat când organizăm o întâlnire cu producătorii, cu societățile din industria agroalimentară și am reușit să organizăm întâlnirea, aceasta va avea loc săptămâna viitoare.

Va fi o întâlnire de lucru, cu un program extraordinar de aglomerat, nu știu cum o să facem și cum o să le tocmim fiindcă trebuie ca fiecare minut să fie calculat.

O să avem o întâlnire la societatea Transavia cu domnul Popa Ioan, o întâlnire la Jidvei cu domnul Necșulescu Claudiu, precum și alte întâlniri ce încă așteaptă confirmarea.

O să mergem și la un cămin de vârstnici pentru că la 1 octombrie este „Ziua Pensionarului” și pentru că trebuie să îi sărbătorim o să mergem să stăm de vorbă cu aceștia la un cămin din Blaj, deopotrivă mai avem prinsă în program și o întâlnire cu vârstnicii din Alba, precum și cu organizațiile PSD din zonă.

Am încercat în cele trei zile să cuprindem cât mai mult și sper că prezența senatorilor în Alba va crea un plus de valoare, în momentul în care există nevoie de ajutor financiar și îi va determina să susțină județul atunci când vor vedea ce oameni frumoși avem în județ și au să ofere susținerea lor necondiționată.

Printre cei ce vor fi prezenți la Alba se regăsesc: Radu Oprea, Romașcanu Lucian, Robert Cazanciuc, Cătălin Zamfir, Vasile Dîncu, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, în măsura în care agenda le permite. Vor fi oameni deosebiți și oameni frumoși din PSD.”, a declarat senatorul Călin Matieș, la conferința de presă organizată astăzi, la sediul PSD Alba.

Citește mai mult

Politică Administrație

Florin Roman ar fi vicepreședinte în cadrul Biroului Executiv la alegerile interne PNL. A fost propus de echipa lui Florin Cîțu

Publicat

în

Florin Roman ar fi vicepreședinte în cadrul Biroului Executiv la alegerile interne PNL. A fost propus de echipa lui Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a stabilit, împreună cu echipa sa de susținători, persoanele care vor fi propuse pentru funcțiile din cadrul Biroului Executiv la alegerile de la Consiliul Național. Conform surselor adevărul.ro, cei patru prim-vicepreședinți ai PNL vor fi Iulian Dumitrescu, Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur și Lucian Bode. De asemenea, deputatul de Alba, Florin Roman, se află în lista vicepreședinților.

Secretarul general al PNL va fi Dan Vîlceanu, în timp ce prim-vicepreşedinţii propuşi de echipa Cîţu sunt Iulian Dumitrescu, Rares Bogdan, Gheorghe Flutur şi Lucian Bode.

Electrica Furnizare Discount

Pe lista de vicepreşedinţi sunt: Nicolae Ciucă, Alexandru Muraru, Alin Nica, Alin Tişe, Cristian Buşoi, Robert Sighiartău, Daniela Câmpean, Sorin Câmpeanu, George Stângă, Pavel Popescu, Gheorghe Falcă, Virgil Popescu (vicepreşedinte Economie), Mircea Fechet (vicepreşedinte Mediu), Florin Roman (vicepreşedinte Administraţie), Monica Anisie (vicepreşedinte Români de Pretutindeni), Alina Ghorghiu (vicepreşedinte Grupuri vulnerabile si minoritaţi), Adrian Cozma (vicepreşedinte Tineret şi Sport), Ionel Bogdan, Nelu Tătaru, Ciprian Dobre, Marcel Vela,Gigel Ştirbu, Silviu Coşa şi Hubert Thuma, potrivit surselor „Adevărul”.

Sursa: adevarul.ro

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare