Rămâi conectat

Ştirea zilei

Compania Transavia a fost distinsă cu premiul pentru excelență în afaceri în cadrul galei Business Review Awards

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Transavia, cel mai mai mare producător de carne de pui din România, a primit premiul pentru „Excelență în Business”, în cadrul celei de-a 11-a ediții a galei Business Review Awards.

Teodora Popa01

Premiul câștigat de Transavia vine ca o recunoaștere a performanțelor și rezultatelor obținute de companie de-a lungul timpului.

“Suntem onorați să primim acest premiu și să ne numărăm printre marile companii care se implică în dezvoltarea mediului de afaceri din România și contribuie constant la creșterea economică a țării. În cei 25 de ani de activitate ne-am străduit să clădim o afacere solidă și să dezvoltăm o serie de programe sustenabile, pentru a veni în sprijinul comunității locale. Acest premiu este deopotrivă și un merit al tuturor angajaților și colaboratorilor noștri care contribuie zi de zi la succesul Transavia”, a declarat Dl. Ioan Popa, Director General Transavia România.

Criteriile de jurizare care au stat la baza acordării premiului au ținut cont de o serie de indici de performanță, respectiv creșterea business-ului în anul precedent, abordarea unor strategii de dezvoltare durabilă, poziționarea pe piața de profil, dezvoltarea de noi practici în industrie și obținerea unor rezultate remarcabile.

Transavia este singurul producător de carne de pui din România care deține un sistem de producție complet integrat, de la cultivarea cerealelor pentru hrana păsărilor, până la creștere, industrializare și comercializare.

Produsele companiei sunt prezente în majoritatea lanțurilor de retail din țară prin brandurile Fragedo și Papane, iar la export, compania este prezentă în țări precum Marea Britanie, Franța, Spania, Grecia, Croația și Bulgaria.

În anul 2015, Transavia a realizat cele mai mari investiții din istoria companiei pentru proiecte de modernizare, mărirea capacităților de producție, achiziționarea de utilaje noi, construirea a 72 de hale noi pentru creșterea păsărilor, deschiderea un abator nou la Bocșa de 6000 de capete/oră, stații de epurare, platforme ecologice pentru deșeuri, echipamente noi pentru sectorul de creștere și abatorizare, mașini de transport necesare pentru dezvoltarea din următorii ani, mărirea capacității de producție cu 70% a fabricii de nutrețuri combinate.

Pentru mai multe informații despre compania Transavia, puteți accesa www.transavia.ro, www.fragedo.ro sau pagina oficială de Facebook www.facebook.com/TransaviaToateCeleBune.

Despre Transavia

Transavia este cel mai important producător de carne din România, cu o producție de peste 60.000 de tone de carne de pasăre, în fermele proprii de creștere din 7 județe- Alba, Cluj, Sibiu, Brașov, Harghita, Caraș-Severin și Timiș. Toate produsele sunt realizate în conformitate cu normele de calitate internaționale, sub controlul autorităților sanitar-veterinare și de mediu, iar în anul 2006 compania a primit distincția de furnizor al Casei Regale a României. Transavia deține două stații de incubație, o fabrică de nutrețuri combinate, trei abatoare performante de industrializare a cărnii, o fabrică nouă de procesare a cărnii, precum și patru ferme vegetale. Din toamna anului 2007 Avicola Brașov, unul dintre producătorii cu tradiție pe piața românească, face parte din grupul Transavia. Produsele Transavia dețin certificările FSSC 22000 (Food Safety Management System) și BRC ( British Retail Consortium). Cei 25 de ani de activitate pe piața avicolă din România atestă calitatea incontestabilă a Transavia ca lider de piață.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea