Rămâi conectat

Actualitate

Comisia Europeană a dat undă verde pentru Noul Cod Fiscal. Iohannis încă nu l-a promulgat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

România a primit luni undă verde de la Comisia Europeană pentru Noul Cod Fiscal, însă președintele Klaus Iohannis încă nu l-a promulgat.

cod fiscalÎn cadrul reuniunii Consiliului pentru Afaceri Economice şi Financiare (ECOFIN) de la Bruxelles, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici i-a convins pe oficialii europeni că bugetul statului va avea bani pentru acoperirea măsurilor din Codul Fiscal dintr-o colectare mai bună a taxelor, cât și din resurse suplimentare estimate la un miliard de lei. Acestea vor proveni din redevențe în urma modificării actualului sistem de taxare pentru petrol și gaze.

Astăzi, am participat la reuniunea Consiliului pentru Afaceri Economice şi Financiare (ECOFIN), organizată la Bruxelles. Principala concluzie a întrevederilor de astăzi: Acordul României cu FMI şi CE continuă!“, a scris Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Miniștrii de Finanțe ai țărilor membre UE au analizat și în ce stadiu se află reformele la care s-a angajat România, prin acordul încheiat cu FMI și CE, în anul 2013, care va continua până în luna septembrie, informează Adevărul.

La sfârșitul lunii iunie, oficialii Comisiei Europene au respins noul Cod Fiscal, pentru că nu s-au înțeles cu reprezentanții Guvernului de la București asupra modificărilor aduse, scrie paginaeuropeana.ro.

Liderii Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, i-au cerut, luni, preşedintelui Klaus Iohannis promulgarea Codului Fiscal, pe motiv că retrimiterea actului normativ la Parlament, spre reexaminare, ar fi „un semnal extrem de negativ” pentru mediul de afaceri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea