Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Comisia de cultură din CL Alba Iulia ”taie” banii pentru ”Play for May” și ”Vocile Cetății”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Consilierii locali din Comisia de cultură a CL Alba Iulia sunt ”strânși la pungă”. Aceștia au dat aviz negativ alocării de bani pentru două evenimente cu tradiție ce urmează să se desfășoare luna viitoare în municipiu.

Este vorba despre Festivalul ”Play for May”, organizat de Asociația RYMA, care a solicitat de la bugetul local suma de 24.367 de lei (aproximativ 5.400 de euro). La evenimentul, ajuns la a 5-a ediție, vor concerta peste 60 de artiști din România, Australia, Ungaria, Marea Britanie, Germania. Vor fi organizate, ca în fiecare an vizionări de filme, spectacole de teatru, expoziții de artă, jocuri cu premii, ateliere de creație.

De asemenea, Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia organizează în perioada 11 – 12 mai a doua ediție a Festivalului Concurs de Muzică Ușoară ”Vocile Cetății”. Suma solicitată este de 7.000 de lei și este destinată, în principal premierii tinerelor talente din municipiu.

Chiar dacă cele două evenimente au fost ”tăiate” de la finanțare de cei din Comisia de cultură, ultimul cuvât îl vor avea consilierii locali reuniți în ședința de mâine, iar alocarea de fonduri poate fi aprobată dacă întrunește suficiente voturi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea