Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Comisarul general al Gărzii de Mediu : „Numărul victimelor în România, date de poluare, este mai mare decât cel de COVID”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisarul general al Gărzii de Mediu : „Numărul victimelor în România, date de poluare, este mai mare decât cel de COVID”

Comisarul general al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, este de părere că numărul victimelor poluării îl depăşeşte pe cel al victimelor de COVID-19, la fel şi daunele, însă, spune el, ”nimeni nu vorbeşte despre asta pentru că ne scade foarte mult productivitatea în muncă”.

”Numărul victimelor în România, date de poluare, este mai mare decât cel de COVID. Pentru COVID am pus în mişcare forţe, am cheltuit bani extraordinar de mulţi, am ţinut lumea în case, pentru poluare aproape nu facem nimic. Nu sunt bani, nu sunt forţe, nu sunt ministere care să lucreze în comun, dar numărul victimelor este mai mare la poluare”, a declarat Octavian Berceanu la Digi24, vineri seară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit lui Berceanu, daunele sunt şi ele foarte mari.

”Nu vorbim de mediu în această ecuaţie pentru că problema de mediu, amprenta pe care o presupune poluarea de mediu este mult mai mare. Daunele sunt mai mari decât daunle de la COVID, dar nimeni nu vorbeşte despre asta pentru că ne scade foarte mult productivitatea în muncă”, a mai precizat Berceanu.

Până astăzi, 30.174 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat în România de la debutul pandemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Câți pensionari și care este venitul mediul în România al acestora: Datele transmise de Casa Naţională de Pensii Publice

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Câți pensionari și care este venitul mediul în România al acestora: Datele transmise de Casa Naţională de Pensii Publice În aprilie 2024, România avea un total de 4.748.274 de pensionari, cu 4.274 de persoane mai puțin față de luna anterioară, conform datelor oferite de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP). Valoarea medie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea