Colocviul Tinerilor Scriitori, la a XI-a ediţie. Duminică, la Alba Iulia, se întâlnesc tineri creatori de literatură din întreaga ţară

Paul Voicu - Primar 2020

Ca în fiecare an, și în 2018, Filiala Alba – Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România găzduiește proiectul cultural intitulat Colocviul Tinerilor Scriitori.

Aflat la cea de-a XI-a ediție, evenimentul se vrea a fi nu numai o oportunitate de întâlnire a tinerilor scriitori contemporani ci și o rampă de lansare în lumea literaturii, a tuturor celor ce bat la porțile debutului literar.

ELIT

Proiectul Colocviul Tinerilor Scriitori a fost inițiat în urmă cu 11 ani din dorința instituțiilor organizatoare de a crea un spațiu propice de întâlnire pentru tinerii ce vor și pot să scrie proză sau poezie și de asemenea pentru a încuraja tinerii scriitori înspre publicarea propriilor creații. Așa se face că, an după an, Colocviul Tinerilor Scriitori a adus la Alba Iulia voci tinere ce au ceva de spus în domeniul literaturii de azi.

Anul acesta colocviul va fi găzduit la Alba Iulia, la sediul Filialei Alba – Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România și se va desfășura duminică, 7 octombrie 2018, cu începere de la ora 10.00. Vor participa tineri creatori de literatură din întreaga țară care  vor lectura pagini din propriile creații în proză sau în versuri și vor dezbate cele lecturate într-un mediu propice și în fața unor persoane avizate. Colocviul se va încheia cu un recital de poezie susținut de către participanți.

Mihail David - 2020

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană “Lucian Blaga” Alba și Filiala Alba – Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

FOTO: arhivă

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...