Rămâi conectat

Actualitate

Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia : Elevii claselor a XII-a au răspuns astăzi „prezent” la ultima strigare a catalogului la ,,schimbul de clase”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia : Elevii claselor a XII-a au răspuns astăzi „prezent” la ultima strigare a catalogului la ,,schimbul de clase”

Elevii claselor a XII-a au răspuns astăzi „prezent” la ultima strigare a catalogului la ,,schimbul de clase”. Un moment încărcat de emoții pentru absolvenți și diriginții acestora, dar și pentru elevii din clasele a XI – a, care le-au luat locul în bănci. 
S-au depănat amintiri din cei patru ani de studiu, s-a râs, s-a plâns, s-au oferit suveniruri și fotografii și s-au transmis mesaje de suflet pentru elevii mai mici.
„Vă dorim mult succes! Rămâneți mereu uniți și rerspectați-vă unii pe ceilalți. În viață totul se bazează pe respect, iar în lipsa acestuia nu se pot obține idealurile”, este mesajul elevului sergent major Radu Popa.
„Vă îndrumăm spre a urca pe treptele finelor celor patru ani de colegiu militar, unde vă veți lovi de greutăți, dar și de momente unice pe care, cu siguranță, vi le ve-ți crea. Să fiți serioși, atenți și încrezători. Aveți îndeajunsă conștiință să purcedeți într-o nouă și ultimă etapă liceană. Avem încredere în puterile voastre”, a transmis elev sergent Iulian Florea.
În mesajul adresat absolvenților, comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa, a vorbit despre performanța de a absolvi colegiul militar, despre provocările ce îi așteaptă, obstacole ce pot fi depășite cu brio prin punerea în aplicare a tot ce au acumultat până acum, despre visurile și speranțele ce pot fi împlinite.
Felicitări şi baftă tuturor la examenele viitoare!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea