Rămâi conectat

Curier Județean

Colegiul Militar din Alba Iulia, pe podium la concursul de atletism ”Șoimii Sibiului”. Performanță istorică pentru elevul Ionuț Copoeru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concursul interjudețean de atletism ,,Șoimii Sibiului” s-a desfășurat sâmbătă, 5 decembrie 2015, la Sibiu. Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” a fost reprezentat de zece elevi, însoțiți de către profesorul Sorin Secăreanu, cel care îi antrenează, motivează și susține pe sportivii instituției de învățământ.

Concurs militar01Concursul a constat nu numai în alergare, ci și în aruncarea greutății, săritura în lungime și în înălțime. Rezultatele obținute de atleții Colegiului Militar au fost pe măsura implicării și pasiunii. Astfel, el. sg. Copoeru Ionuț s-a clasat pe primul loc la săritură în înălțime, bătând recordul colegiului. Săritura sa de 1,90 m, a depășit-o pe cea a  elevului Cosmin Catona din 2006 de 1,86 m.

Apoi, el.sg. Copoeru Cosmin a ocupat același loc pe podium la săritura în lungime și alte două premii, respectiv un loc II la aruncarea greutății și un loc III la 60 m plat; el. sg. Cazac Cosmin a obținut locul I la aruncarea greutății, el.sg. Burlică Liviu a adus trei locuri II la probele de 60 m plat, înălțime și lungime; el. cap. Dascăl Andrei un loc II la aruncarea greutății; el. sg. Curticăpean Flaviu un loc III la proba de 60 m plat; el. cap. Murgea Valentin  un loc III la 60 m plat și el. frt. Trișcariu Ionuț un loc III la săritura în lungime.

Competiția s-a înscris în Calendarul sportiv din acest an școlar și a fost un extraordinar prilej de evaluare a abilităților fizice și a nivelului antrenamentului. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea