Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cod galben și portocaliu de CANICULĂ, joi și vineri. HARTA zonelor vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cod caniculaAdministraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a actualizat, astăzi, avertizările de caniculă. Pentru ziua de joi, se anunță Cod Portocaliu de vreme deosebit de caldă în mai multe judeţe din vestul ţării, şi COD GALBEN de caniculă şi disconfort termic pentru restul ţării, inclusiv județul Alba. Vineri, cea mai mare parte a țării rămâne sub Cod Galben de caniculă.

Valul de căldură va persista şi în următoarele zile, iar instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în special în nord-vestul, nordul ţării şi în zonele de munte

vremea joiJOI
COD GALBEN
În cursul zilei de joi, 23 iulie, vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de câmpie şi de podiş.

COD PORTOCALIU
În judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi vor fi temperaturi maxime de 38…39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

VINERI
vremea vineriVineri, 24 iulie, vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, caniculară în zonele de câmpie şi podiş, unde şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35…37 de grade şi izolat 38 de grade.

Notă: Valul de căldură va persista şi în următoarele zile, iar instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în special în nord-vestul, nordul ţării şi în zonele de munte.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

sursa: meteoromania.ro

(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea