Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

COD GALBEN de ploi în judeţul Alba, până miercuri, 12 iunie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cod galben 1Cod galben de ploi torenţiale, grindină şi intensificări de vânt în Alba.  Meteorologii au emis astăzi o averizare de cod galben în mai multe zone ale ţării, printre care şi judeţul nostru, valabilă până miercuri, 12 iunie.

Potrivit Administraţiei Naţionale de meteorologie, din după-amiaza zilei de luni 10 iunie, până în dimineaţa zilei de marţi 11 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Oltenia, nordul Moldovei şi al Munteniei, precum şi în zona de munte. În aceste regiuni se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20…25 l/mp şi izolat 50 … 60 l/mp.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Manifestări ale instabilităţii atmosferice vor fi în cursul nopţii şi în sudul şi centrul Munteniei, dar şi al Moldovei, inclusiv în zona Municipiului Bucureşti, însă la cote mai reduse.

cod galbenPe parcursul zilei de marţi 11 iunie, până în dimineaţa zilei de miercuri 12 iunie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în Oltenia, Transilvania, Maramureş şi în cea mai mare parte a Munteniei şi Moldovei, precum şi în zona de munte. În aceste regiuni se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 60 … 70 l/mp.

Manifestări ale instabilităţii atmosferice se vor semnala şi în restul teritoriului dar la cote mai reduse.

Sursa foto: meteoromania.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident în Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției: Un scuter, ”pus la pământ” de o dubă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției: Un scuter, ”pus la pământ” de o dubă Un accident rutier a avut loc joi după-masa, în jurul orei 16.00, pe Bulevardul Revoluției, în giratoriul din zona Mercur. Un scuter a fost lovit de o dubă. Citește și: VIDEO Momentul IMPACTULUI dintre cele două mașini din accidentul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea