Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

COD GALBEN de ploi abundente și instabilitate atmosferică în Alba, până sâmbătă la ora 23.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică cu Cod galben de instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ, valabilă din această dimineață de la ora 9.00 până sâmbătă noaptea la ora 23.00, în Alba și alte 36 de județe din țară.

Potrivit meteorologilor, din dimineața zilei de vineri, 30 mai, până în noaptea de sâmbătă spre duminică (31 mai/1 iunie), vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în sudul, estul și centrul țării și în toată zona montană.

Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25-30 l/mp și izolat 50-60 l/mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba Peste 80 de elevi din județul Alba au participat în evenimentul educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, denumit „Prietenii pompierilor” care are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea