Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cod galben de… accidente rutiere în judeţul Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lPe DN 1, în afara localităţii Galda de Jos, L.J.E., de 23 de ani, din oraşul Gherla – Cluj, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul condus de P.A., de 47 de ani, din municipiul Braşov, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului o fată de 17 ani din Braşov, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a fost rănită uşor.
lDJ 107 B, în Sântimbru, S.T. A., de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică. În urma accidentului un băiat de 4 ani, pasager în autoturism, a fost rănit uşor, suferind un traumatism cranio cerebral minor cu hematom frontal.
lPe strada Iuliu Maniu din municipiul Aiud, o femeie de 22 de ani, din Războieni, în timp ce se deplasa pe partea stângă a părţii carosabile a fost acroşată cu oglinda retrovizoare de către un autoturism al cărui şofer nu a oprit după producerea accidentului. În urma verificărilor efectuate, la 15 minute de la producerea accidentului, poliţiştii au identificat autoturismul implicat în accident şi pe şoferul acestuia, un bărbat de 63 de ani, din Aiud. Din accident a rezultat rănirea uşoară a tinerei (traumatism abdominal prin accident rutier). Aceasta a rămas sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal Aiud. Faţă de C.F., şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infractiuni.
l R.Ş., de 42 de ani, din comuna Macea, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe sensul Alba Iulia – Zlatna, la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului conducătorul auto precum şi o femeie de 40 de ani din Zlatna şi fiica acestei în vârstă de 13 ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare. Au fost transportate cu ambulanţa la spitalul din Alba Iulia unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.
lPe D.J. 107, între localităţile Lunca Târnavei şi Sâncel, P.D.N., de 20 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Blaj – Târnăveni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă uşoară la dreapta a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 34 de ani, din Blaj. În urma accidentului un bărbat de 29 de ani, din Blaj, pasager în cea de-a doua autoutilitară, a fost rănit, fiind transportat la spitalul din Blaj unde a fost diagnosticat cu „traumatism genunchi şi gambă stânga, fără leziuni osoase”.
lS.C.I., de 25 de ani, din comuna Sohodol, în timp ce conducea un moped pe DJ.750 A dinspre Câmpeni spre Sohodol, într-o curbă spre stânga, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani, din Câmpeni. Din accident a rezultat rănirea mopedistului care a fost transportat la spitalul din Câmpeni unde a fost diagnosticat cu „fractură femur drept”.
lUn alt mopedist a fost rănit sâmbătă seara într-un accident produs în Alba Iulia, la bariera CFR din capătul străzii Mărăşeşti, la ieşirea pe centura ocolitoare a municipiului. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea