Rămâi conectat

Actualitate

CNADNR: ”Pe Transalpina circulația va fi permisă în intervalul orar 7.00 – 19.00 pentru categoriile de autovehicule cu masa totală = 3,5 tone”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prin intermediul unui comunicat de presă, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România face următoarele precizări referitoare la redeschiderea drumului național DN 67C, Rânca — Obârșia Lotrului (km 34+500 — km 59+800) :

Circulația rutieră a fost redeschisă pe acest sector de drum după o inspecție amănunțită efectuată de toți factorii de decizie abilitați care la final au încheiat un proces verbal cu următoarele constatări:

– Semnalizarea verticală (marcaj axial, marcaj delimitare parte carosabilă) a fost finalizată pe întreg tronsonul de drum
– Semnalizarea verticala (indicatoare rutiere) a fost finalizată corespunzător în toate punctele ce impuneau această măsură, pe întreg tronsonul de drum
– Parapetul de protecție a fost montat pe tot sectorul de drum aflat în urgența 1

De asemenea, au mai fost efectuate lucrări de aducere la nivel a acostamentelor prin umpluturi cu piatra concasată.

Menționăm că acest tip de lucrări sunt executate în mod frecvent de CNADNR SA în regie proprie pe toată rețeaua de drumuri naționale pentru asigurarea confortului și siguranței circulației.

CNADNR SA informează opinia publică de faptul că redeschiderea acestui sector de drum nu s-a făcut în urma vreunei presiuni politice sau de orice altă natură.

Reamintim că circulația pe acest sector de drum va fi permisă în intervalul orar 7.00 — 19.00 pentru categoriile de autovehicule cu masa totală = 3,5 tone. Pe timpul nopții circulația este interzisă din cauza traseului dificil și pentru evitarea oricăror pericole.

Rugăm participanții la trafic sa respecte indicatoarele și semnalizările rutiere existente, precum și să adapteze viteza la condițiile traseului”, se arată în comunicatul de presă transmis de CNADNR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea