Rămâi conectat

Ştirea zilei

Clujeanul Daniel Iuga condamnat la 3 ani de închisoare cu executare de Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

*A lovit o autospecială a polițiștilor din Alba Iulia în timp ce fugea cu o mașină furată

Daniel Iuga, de 33 de ani, din Cluj, bărbatul care a lovit o autospecială a polițiștilor din Alba Iulia în timp ce fugea cu o mașină furată, a fost condamnat de Judecătoria Alba Iulia la 3 ani de închisoare cu executare. Sentința poate fi atacată cu recurs.

Condamnă inculpatul la pedepasa finală de 3 ani închisoare pentru infracțiunea de furt şi distrugere. (…) Respinge cererea inculpatului de restituire a permisului de conducere”, se arată în soluția publicată pe portalul instanței.

Reamintim că Daniel Iuga a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia ăn 16 ianuarie 2013, după ce a refuzat să oprească mașina pe care o conducea, la semnalul acestora. Clujeanul a fost urmărit prin oraș iar în final s-a oprit… în autospeciala polițiștilor. În urma verificărilor efectuate a rezultat că autoturismul pe care îl conducea a fost declarat furat înainte cu o săptămână, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, și avea plăcuţe de înmatriculare false.

Bărbatul, pe care polițiștii au încercat să îl oprească inițial pentru depășire neregulamentară, a fost trimis în judecată pentru furt calificat, distrugere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea