Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: PNL Alba a dispărut de 6 luni. Tovarășul Pereș, singurul care mai ține steagul sus

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PMP Alba, deputatul Clement Negruț, a declarat într-o conferință de presă că PNL Alba a dispărut din punct de vedere politic de 6 luni, iar singurul care mai ține steagul sus este ”tovarășul Pereș”.

Clement Negrut01Declarația lui Negruț a venit după ce a fost întrebat de jurnaliști de ce critică doar atitudinea guvernanților de la București. Deputatul a arătat că ”oamenii ăștia” (n.r. – PNL Alba) nu există politic și nu are, deocamdată, ce să spună, dar va ”strivi corola de minuni a lumii” când va intra în logica alegerilor locale din 2016.

”Atâta timp cât oamenii ăștia nu există politic, ca să pot să mă iau de cineva trebuie ca omul acela să spună ceva, despre PSD, despre PMP. Băi fraților, oamenii ăștia au dispărut de 6 luni, spuneți-mi și mie, o conferință de presă?! Îl mai văd pe tovarășul Pereș, singurul care mai ține steagul sus, în rest, arătați-mi și mie un comunicat sau o abordare din conferință de presă în care să vezi un atac la o guvernare. Avem și o guvernare locală în care PSD guvernează la nivel local, iar PDL-ul cică administrează. Hava și Dumitrel administează iar Dîrzu cu tot ce înseamnă PSD guvernează, păi e o armonie de nedescris. Cum să strivesc corola de lumini a lumii în Alba, când e o asemenea armonie. Vreți să o stric eu? Probabil o voi strica cât de curând că vom intra în logica alegerilor locale”, a spus joi, Clement Negruț.

Negruț a adăugat că ”USL trăiește și la Alba chiar dacă nu își mai fac zilele de naștere împreună”. ”PSD guvernează liniștit, iar PNL face joc de gleznă și mimează o atentă și continuă luptă de creare a unei majorități în Parlament pentru a schimba guvernarea, ceea ce în opinia mea nu se va întâmpla până în 2016”, a mai spus acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea