Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruţ: Partidul Mişcarea Populară obţine prima victorie în instanţă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua de 29 ianuarie 2014 reprezintă un moment istoric pentru Partidul Mişcarea Populară; este o zi în care am consemnat o prima victorie asupra celor care au încercat şi încearcă să ne pună beţe în roate. Ieri, la mai bine de şase luni de la depunerea actelor la Tribunal pentru înregistrarea juridică drept partid politic, Curtea de Apel Bucureşti a respins apelurile la Decizia de înregistrare a PMP. Pe cale de consecinţă, decizia Tribunalului rămâne definitivă şi irevocabilă. Data de 29 ianuarie 2014 va rămâne în istorie ca data de naştere a Partidului Mişcarea Populară!

De ieri, PMP este, oficial, partid politic şi trece la o nouă etapă, cea a consolidării şi dezvoltării sale ca partid de centru-dreapta pe eşichierul politic al României. Ne reafirmăm acum ca fiind un altfel de partid, care îşi propune o altă cultură politică ca alternativă la actuala lipsă de viziune din spaţiul politic.

Ne-au contestat dreptul la existenţă toți cei înfricoşaţi de naşterea adevăratei opoziţii, dar nu ne-au putut opri. De astăzi, toţi românii care cred în valorile dreptei au ce alege. Îi aşteptăm alături de noi, în cel mai tânăr partid din România, pe toţi oamenii liberi, puternici şi curajoşi, pe toţi cei cinstiţi, care s-au săturat de cea mai iresponsabilă guvernare.

Partidul Mişcarea Populară, aşa cum îi spune şi numele, reprezintă lupta poporului pentru un viitor mai bun. Credem în viitorul României şi de aceea continuăm să luptăm. Veniţi alături de noi toţi cei care mai credeţi în cinste, în valorile democraţiei, în muncă şi credinţă.

Preşedinte PMP Alba,  deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea