Rămâi conectat

Ştirea zilei

Clement Negruț, ironic: În casa președintelui Klaus Iohannis din centrul Sibiului încap 100 de refugiați

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În casa lui Klaus Iohannis, din centrul Sibiului, încap 100 de refugiați, a spus, joi, deputatul Clement Negruț, fiind întrebat cum apreciază răspunsul fostului președinte Traian Băsescu care a afirmat că Iohannis îi poate lua pe toți refugiații în cele șase case.

Clement Negrut14”Nu-i știu casele lui Iohannis. Una am văzut-o când am fost la Sibiu. Dacă e să mă gândesc la casa din centru, are 12 camere, ar încăpea acolo 100 de refugiați. Luați-o ca pe o ironie. Nu știu ce case are și nu mă interesează casele lui Iohannis”, a afirmat deputatul PMP de Alba.

Negruț a susținut opinia fostului președinte Traian Băsescu care a afirmat că România nu e pregătită pentru a primi refugiați.

Citește și Traian Băsescu: Iohannis îi poate lua pe toți refugiații în cele șase case

”România nu este pregătită și nu ar trebui să accepte cotele impuse mai ales că oamenii aceștia nu-și doresc să vină în țara noastră. Ei vor să plece de aici. Ne trezim cu niște probleme pe care nu ar trebui să le avem. Sunt și eu om și văd copii, femei, ți se rupe inima. Ca demnitar îmi dau seama că decid soarta multor oameni și trebuie să mă gândesc la noi, în primul rând. Poate sună egoist, dar cred că România trebuie să aibă o altfel de abordare”, a afirmat deputatul.

Clement Negruț a mai precizat că s-ar fi așteptat ca Iohannis să se consulte cu Parlamentul în această problemă.

România ar urma să primească 2.475 de refugiaţi din 66.000 de extracomunitari distribuiţi din Italia şi Grecia, conform sistemului provizoriu de cote aprobat marţi de Consiliul JAI, numărul total de imigranţi alocat până în prezent țării noastre este de 4.837.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea