Clement Negruț: Iohannis e mai mult de decor şi pare că se pricepe cel mai bine la consfătuiri cu premierul

Victor Viorel Ponta stă totuşi cam de multă vreme în fruntea Guvernului, deși este în plină cădere și tot mai des contestat de baroni. Acest premier a cărui imagine este strâns legată de o serie de momente triste din istoria recentă a ţării, a făcut prea mult rău acestei ţări atât prin incompetenţa sa cât şi prin machiavelismul său dovedit nu de puţine ori.

De asemenea acest om dă dovadă de o ipocrizie ieşită din comun. La aproape doua luni Clement Negrut03după ce Guvernul condus de el şi-a bătut joc de românii din diaspora, îngrădindu-le efectiv dreptul la vot, acum vine cu o faţă de om nevinovat spunând că partidul său susţine modificarea sistemului de vot pentru românii din disapora şi vrea întocmirea unui registru al românilor care trăiesc în străinatate fie legat de votul electronic fie votul prin corespondenţă. Dar unde eraţi domnule Victor Viorel Ponta când eu, alături de colegii mei, Eugen Tomac, Valerian Vreme şi Mihaela Stoica am avut o iniţiativă legislativă privind votul prin corespondenţă? Abia acum v-aţi trezit? E cam târziu.

ELIT

Cu aceeaşi ipocrizie Victor Viorel Ponta declara ieri după ieşirea de la a nu ştiu câta consfătuire cu preşedintele că PSD susţine reducerea numărului de parlamentari şi simplificarea procedurilor de ridicare a imunităţii. Domnule premier oare numai de curând aţi aflat că românii au votat prin referendum că susţin reducerea numărului de parlamentari şi că Traian Băsescu a fost cel care a iniţiat această idee? Referitor la simplificarea procedurilor de ridicare a imunităţii: cine poate lua de bună şi această afirmaţie în contextul în care premierul a atacat de atâtea ori instituţii ale statului care se ocupă de justiţie şi şi-a apărat cu vehemenţă prietenii certaţi cu legea? Se pare că aproape fiecare vorbă scoasă de acest om e o minciună.

Raportul MCV: Parlamentul şi Avocatul Poporului – instituţiile cele mai criticate. În acest context, Victor Viorel Ponta spune că Guvernul condus de el nu are nicio problemă, uitând că actualul Parlament este condus de o majoritate din care şi el cu partidul său fac parte. Fără susţinerea acestui Parlament care a primit notă proastă din partea Comisiei Europene, Executivul condus de Victor Viorel Ponta ar cădea imediat.

În tot acest context vedem că cel care a fost competitorul lui Ponta în alegerile prezidenţiale, domnul Klaus Iohannis, pare să fi ajuns să coabiteze liniştit cu premierul, cu toate că milioane de români l-au votat ca antidot la ciuma pesedistă. Constatăm însă că domnul Iohannis e mai mult de decor şi pare că se pricepe cel mai bine la consfătuiri cu premierul. Dacă ar fi să ne luăm după zicala: ,,Cine se aseamănă se-adună”, atunci am trage o concluzie foarte tristă.

 Pe acest fond este evident că Partidul Mişcarea Populară trebuie să-şi continue cu statornicie drumul pe care a pornit, luptând pentru o schimbare reală în România.

 Preşedinte PMP Alba, Deputat Clement Negruţ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Sorin Bumb: Programul IMM Invest a fot îmbunătățit pentru a include mai mulți beneficiari

Guvernul PNL a luat măsuri deosebit de importante pentru relansarea economică a României și pentru siguranța financiară și sanitară a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

5 Comentarii

Gainar 29 ianuarie 2015 at 12:50

„Blaga și Gorghiu, după consultările cu președintele Iohannis: Susținem votul prin corespondență și reducerea numărului de parlamentari ”

Deci Negrut, veste trista, nu numai, pentru tine, ca tu esti demult in „Graoapa de gunoi”, dar si mai trista pentru Sañedru si Putorina! „Shuhan”, mai prind deputatia!

Gainar 29 ianuarie 2015 at 13:16

Negrutze, imi este greu sa cred ca ai ajuns atat de jos. Nu mai scapi nici cu trnsplant de creier. Ce m.ta ai vrea sa faca presedintele? Sa se certe toata ziua cu premierul cum a facut Base? Incepem sa avem in sfarsit o tara (aproape) normala si tu te apuci de behait.

PONTA....COPY=PASTE 30 ianuarie 2015 at 7:57

Apai tu vorbesti obosituleeeeee,….clement negruttttt=pipi in tufeeee….

spartacus 31 ianuarie 2015 at 9:08

J-E-G-U le.cum asa oameni ca tine in parlament?!fara bun simt ,parazit te voteaza prostii

gadea si ciutacu 31 ianuarie 2015 at 10:09

Avem o tara cu adevarat normala cu un consens aproape iliescian intre presedinte si plagiatorul sef. Deci fiti linistiti romani, se poate fura in voie. Problema e ca a inceput sa-i cam adune pe hotii din toate partidele (ce sa faci ca ei desi dau declaratii asemeni lui Negrut, afacerile si le fac impreuna ca hotia e transpartinica).
Dupa alegerile astea eu astept doua lucruri: mai multa fermitate din partea sasului (nu l-au votat romanii sa doarma-n bocanci si sa faca jocul baronilor PSD-PNL) si fermitate din partea justitiei. Negrut latra pt ca nu e la ciolan cu partidul doamnei de Plescoi. Daca faceau si eu parte din coalitie sa vedeti ce-l laudau pe sas pentru „linistea” de care da dovada.

Comentariile sunt oprite