Claudiu Oara, primul transfer al Performanţei Ighiu | Se pregăteşte Circov (Şurianu Sebeş)

Paul Voicu - Primar 2020

Atacantul Claudiu Oara (27 ani) este prima achiziţie a divizionarei terţe Performanţa Ighiu în această pauză competiţională. Circov Performanta Ighiu 1

Acesta a marcat 9 goluri pentru Mureşul Vinţu de Jos în turul Ligii a IV-a şi a mai avut ofertă de la Şurianu Sebeş, dar a semnat un contract valabil pentru un an cu nou-promovata din Liga a 3-a. Claudiu Oara revine sub comanda antrenorului Adorian Himcinschi, cu care a mai lucrat în câteva rânduri la Unirea Alba Iulia, unde s-a şi consacrat. „Cred în potenţialul său ca jucător şi în faptul că mai are multe de arătat în fotbal. Claudiu este un fotbalist polivalent, poate acoperi mai multe posturi şi sunt convins că ne va ajuta în retur. În ultima perioadă, a intrat într-un con de umbră, dar sunt convins că împreună vom pune în valoare potenţialul de care dispune„, a declarat Adorian Himcinschi

ELIT

*Discuţii decisive pentru Circov

Performanţa va lămuri mâine şi situaţia lui Alexandru Circov (26 de ani), jucătorul de bandă stânga de la Şurianu Sebeş. Acesta s-a aflat şi în vară pe lista de achiziţii a Ighiului, cu care s-a şi pregătit însă nu a primit dezlegarea. Discuţiile între cele două cluburi vor fi reluate joi, în condiţiile în care Circov îşi încheie înţelegerea cu Şurianu în vara viitoare şi deja a bătut palma cu Performanţa. „Avem contract semnat cu jucătorul şi sperăm să-l înregimentăm din acest retur. Este o dorinţă comună a noastră ca şi club şi a fotbalistului”, a spus Himcinschi.

Şurianu ar agrea şi eventuale schimburi de jucători, suspansul fiind adus şi de posiblia înregimentare a una dintre fotbaliştii de la Mureşul Vinţu, alături de cei doi antrenori.

Mihail David - 2020

*Filip Morar, la Industria Galda

Surse autorizate susţin că juniorul Filip Morar va juca din retur la Industria Galda de Jos, club cu care s-a şi înţeles, preferând să plece de la Performanţa Ighiu, unde a evoluat foarte puţin în toamnă. Mutarea este dată drept sigură, mai rămâne doar să fie pusă pe hârtie. Altfel, ighienii se vor reuni în 18 ianuarie, existând premize ca R. Bodea şi R. David să continue sub comanda lui Himcinschi.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...