Rămâi conectat

Ştirea zilei

CJ Alba a pregătit „Primul ghiozdan” pentru toţi cei 5600 de copii din clasa zero şi clasa I din judeţ

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primul ghiozdanAu sosit cele 5.600 de giozdane din cadrul proiectului  „Primul ghiozdan”, iniţiat de Consiliul Judeţean Alba. Florin Roman, vicepreşedintele CJ şi totodată iniţiatorul acestui proiect, a anunţat astăzi, 25 iulie, că acestea au fost aduse şi depozitate la Alba Iulia. Astfel, 5600 de copii de clasa o şi clasa I din toate şcolile judeţului Alba vor primi în toamnă câte un giozdan echipat cu rechizite.

„Împreună cu vicepreşedintele Alin Cucui şi directorul Nelu Bodea, astăzi am fost la depozitul unde au fost aduse şi depozitate cele 5600 Ghiozdanede ghiozdane din programul „Primul Ghiozdan”. Acestea vor ajunge în prima zi de şcoală la toţi copiii din clasa 0 şi clasa I. Licitaţia a fost adjudecată de o firmă din Baia Mare. Fiecare ghiozdan conţine caiete de matematică, română, desen, penar, stilou, radieră, gumă de şters, creioane colorate, riglă etc., adică tot ceea ce are nevoie un copil la începerea şcolii. Multumesc tuturor consilierilor care au votat în unanimitate acest proiect de hotărâre pe care l-am iniţiat”, a declarat Florin Roman.

Reamintim că licitaţia a fost adjudecată de firma  Flyng Impex din Baia Mare care a oferit un preţ de 274.008 lei (cu aproximativ 15% mai mic decât valoarea estimată de 322.581de lei).

Sursa foto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea