Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Civilii din toată Europa, chemați LA ARME de președintele Ucrainei: „Puteți veni în țara noastră pentru a apăra Europa”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Civilii din toată Europa, chemați LA ARME de președintele Ucrainei: „Puteți veni în țara noastră pentru a apăra Europa”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski îi chamă vineri pe europenii care au o experienţă de luptă în Ucraina, pentru a respinge invazia armatei ruse, relatează AFP.

”Dacă aveţi o experienţă de luptă (…), puteţi veni în ţara noastră (Ucraina) pentru a apăra Europa”, declară şeful statului ucrainean. Zelenski îndeamnă ”să se pună totul pe masă” pentru a opri Rusia.

”Este o ameninţare pentru noi toţi, pentru toată Europa”, a subliniat el. Liderul de la Kiev a catalogat drept prea ”lent” răspunsul dat de europeni invaziei ruse şi a cerut ca toate măsurile de represalii să fie puse ”pe masă”.

”Cum vă veţi apăra voi înşivă dacă sunteţi atât de lenţi în ajutarea Ucrainei?”, declară Volodimir Zelenski într-o nouă alocuţiune.

”Anulând vizele ruşilor? Deconectându-i de la (reţeaua interbancară) SWIFT? Izolând total Rusia? Rechemând ambasadorii? Punând petrolul în embargo? Azi totul trebuie pus pe masă, pentru că este o ameninţare pentru noi toţi, pentru toată Europa”, a subliniat el.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe şi Paştele catolic 2024: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea