Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Circulaţia pe DN 67 C Transalpina, închisă în weekend pentru desfăşurarea unei competiţii naţionale de drift

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circulaţia pe DN 67 C Transalpina, închisă în weekend pentru desfăşurarea unei competiţii naţionale de drift

Circulaţia rutieră pe o porţiune din cea mai înaltă şosea din România, DN 67 C Transalpina, va fi închisă în acest sfârşit de săptămână, pentru desfăşurarea etapei a treia a Campionatului Naţional de Drift 2023, au anunţat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

„Pentru buna desfăşurare a campionatului naţional RODRIFT 2023, eveniment care se va desfăşura în perioada 22 – 23 iulie a.c., pe DN 67 C Transalpina, vor fi instituite restricţii de circulaţie după cum urmează: circulaţia rutieră va fi închisă în perioada 22 – 23 iulie, între orele 08.00 -13.00 şi orele 14.00-20.00, pe DN 67 C, între kilometrul 19+700 de metri şi kilometrul 22+000 de metri. Precizăm că, în perioada menţionată, se va permite circulaţia rutieră doar între orele 13.00 -14.00”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Potrivit organizatorilor acestei competiţii, la această etapă vor participa cei mai buni piloţi din România, care îşi vor tura motoarele maşinilor şi se vor întrece pe cel mai spectaculos traseu din ţară, care reintră în circuit după un an de pauză.

„Transalpina, cunoscută şi ca „Drumul Regelui”, este unul dintre cele mai impresionante şi fermecătoare locuri din ţara noastră. Înconjurată de peisaje montane de poveste şi cu panorame uluitoare, această şosea se prezintă ca o adevărată poartă către rai. Pe aceste meleaguri idilice, peste 50 de piloţi se vor confrunta şi vor lupta până la capăt, pentru titlul de campion al etapei”, au anunţat organizatorii.

Sursa: stiri.tvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea