Rămâi conectat

Curier Județean

Circa 300 de persoane, la spectacolul ”Mai Mult Skepsis” de la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproximativ 300 spectatori de toate vârstele au asistat vineri, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor  din Alba Iulia, la spectacolul ”Mai Mult Skepsis” (în regia lui Viorel Cioflică) – un spectacol de divertisment purtând amprenta originală cu care a obişnuit publicul de-a lungul anilor – arătând încă o dată că trupa de teatru a câştigat nu doar pariul cu timpul ci şi dragostea albaiulienilor. Spectacolul a fost organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia pentru a premia cei 14 ani de activitate ai grupului.

teatru02Spectacolul a servit publicului o reţetă în care s-a gustat câte puţin din mai multe “produse” cu skepsis. Şi pentru că în cadrul grupului Skepsis se pregătesc şi câţiva elevi de la liceele din Alba Iulia, seara a fost deschisă de cei mai tineri membrii ai grupului (Maria Botezan şi Almond Chismorie) cu piesa de teatru scurt “Guturaiul Oniric”, după Eugen Ionesco, în care incapacitatea limbajului de a exprima emoţiile adânci şi de a crea legături progunde cu ceilalţi a fost tema principală.

Prin sceneta “Învingătorul lui Napoleon”,  Skepsis a adus apoi un omagiu marilor actori ai teatrului românesc şi umorului deceniilor trecute, care au fost întotdeauna o sursă de inspiraţie şi un exemplu pentru grup.

Amintind de primele spectacole ale grupului, Viorel Cioflică a antrenat publicul prezent în atmosfera începuturilor cu Skepsis, cu acoruri şi refrene ale unor cunoscute melodii folk şi cântece studenţeşti.

Skepsis a creat în timp o serie de spectacole unice de teatru şi umor. Seara a fost încheiată cu două momente originale din repertoriul grupului: piesa de teatru scurt “Întâlnire cu Împăratul” şi pantomima “Romeo şi Julietaaah!” unde s-a repovestit parodic idila dintre veşnicii îndrăgostiţi ai lui Shakespeare.

A fost MAI MULT SKEPSIS! – Un spectacol de divertisment, cu teatru scurt, umor, acorduri de folk şi bună dispoziţie, toate purtând amprenta grupului care a reprezentat Alba Iulia, mediul universitar albaiulian şi Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia de-a lungul anilor la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale, adunând numeroase aplauze, premii şi distincţii şi devenind unul dintre cele mai prolifice şi longevive grupuri de tineret din România.

DIRECTOR,

GHEORGHE BERGHIAN

[nggallery id=2111]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe localități din județul Alba vor avea apă potabilă cu „porția”. Zonele afectate Luni, 1 iulie 2024, SC APA CTTA SA Alba a anunțat programul de raționalizare al apei potabile, din cauza caniculei și implicit al consumului mare de apă. Zonele afectate sunt Unirea, Noșlac, Câlnic, Gârbova, Cricău, Tibru și Craiva. Citește și:  SC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea