// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ciprian Maxim – ”spaima Aiudului”, reținut din nou de polițiști după ce a bătut un tânăr din Lopadea Nouă

GALATI - DUBLU ASASINATCiprian Maxim, ”spaima Aiudului”, cunoscut cu antecedente penale și condamnat pentru mai multe infracțiuni comise, a fost reținut din nou de polițiști.  Tânărul, în vârstă de 30 de ani, este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de “lovire sau alte violenţe”, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, l-a agresat pe un tânăr din Lopadea Nouă cauzându-i leziuni corporale ce necesită, pentru vindecare, 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Citiți și Ciprian Maxim – ”Spaima Aiudului”, merge la închisoare. Judecătorii l-au condamnat la 3 ani și 2 luni cu executare

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.C.O., de 30 de ani, din Aiud, care este cercetat pentru comiterea infracțiunii de “lovire sau alte violenţe”.

Citiți și Un aiudean scandalagiu și violent se va ”răcori” 30 de zile în arestul poliției – este cercetat pentru lovire și distrugere

În sarcina tânărului, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 06/07.04.2016, l-a agresat pe un tânăr din comuna Lopadea Nouă, cauzându-i leziuni corporale ce necesită, pentru vindecare, 7-8 zile de îngrijiri medicale.

M.C.O. este cunoscut cu antecedente penale, anterior fiind condamnat pentru mai multe infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi distrugere şi eliberat condiţionat din închisoare.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 8 aprilie 2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi, în vederea arestării preventive. (C.M.)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la Ciprian Maxim – ”spaima Aiudului”, reținut din nou de polițiști după ce a bătut un tânăr din Lopadea Nouă

 1. Mira 08.04.2016 la 17:33

  A mai fost reținut de nenumărate ori și nu s-a luat nici o măsură. Chiar trebuie sa omoare pe cineva? Nu înțeleg ce căuta în libertate.

 2. nenorocit 08.04.2016 la 21:22

  Spaima…… Sa nu zic. Batut,taiate maini,picioare si lasat invalid. Asta merita! Daca nu se poate asa, atunci pus la munca voluntara fratilor!!!! Asteptati sa omoare pe cineva.

 3. Mirel 09.04.2016 la 1:33

  daca omoara pe cineva va face multa parnaie, depinde cum il mierleste :) asa e peste tot numai scandalagii prosti, manglitori, si multi oamenii saraci care nau nimic…….

 4. Un Aiudean 09.04.2016 la 14:58

  Domnilor acest specimen corco cum i se zice ar trebui inchis cel putin 10 ani. Nu inteleg cum dupa cate acte huliganice a facut nu e inchis.

 5. Ica 11.04.2016 la 8:56

  Daca intr-o zi va face o crima is curios ce zice aia care il elibereaza……….pentru ca omu e nebun, e mare, tare , n-ai ce-i face numa daca i dai in cap pe la spate.

 6. pilu 11.04.2016 la 16:00

  Aia care il elibereaza vor zice ceva dupa ce le va omora un neam, un frate , o sora sau copil.