Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Ciolacu și Ciucă au agreat la Guvern un plan cu deductibilități fiscale

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ciolacu și Ciucă au agreat la Guvern un plan cu deductibilități fiscale

Fostul și actualul premier, Nicolae Ciucă (PNL) și Marcel Ciolacu (PSD), au discutat, vineri, la Guvern, despre deductibilități fiscale și rectificarea bugetară.

”Am avut astăzi o întâlnire cu prim-ministrul Marcel Ciolacu, vicepremierul Marian Neacșu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu și ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. Împreună, am pus la punct un plan de măsuri care vizează consolidarea fiscal-bugetară pentru anul în curs, prin folosirea eficientă a instrumentului deductibilităților fiscale. Pentru că ne apropiem de finalul primului semestru, am discutat despre rectificarea bugetară care va avea loc după mijlocul anului; mai exact, despre modul în care aceasta va fi realizată”, a relatat vineri, pe Facebook, liderul PNL Nicolae Ciucă.

Valorificarea eficientă a resurselor patrimoniului statului, revizuirea sistemului de concesionări și modalități prin care noul guvern poate asigura predictibilitatea mediului de afaceri au fost și ele discutate la întâlnirea de la Guvern, a adăugat sursa citată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării Românii pot trimite sesizări privind conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) distribuit online în scopuri malițioase prin intermediul paginii web a Ministerului Digitalizării. Conform unui ordin publicat joi seara în Monitorul Oficial, aceste sesizări vor fi analizate și transmise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea