Ciobanul Nicolae din Vințu de Jos, s-a dus ”La Măruță” să demonstreze că are cea mai bună brânză și că nimeni nu gătește carne de oaie mai bine ca el
Nicolae Vlad, cunoscut drept Ciobanul Nicolae, din Vințu de Jos, s-a dus ”La Măruță” să-l convingă că are cea mai bună brânză și că nimeni nu gătește carne de oaie mai bine ca el iar prezența sa în platou a fost catalogată drept o ”apariție de senzație”.
A ajuns la cunoscuta emisiune de la ProTV îmbrăcat în tradiționalul cojoc și încărcat cu bunătăți pe care prezentatorul le-a gustat pe rând. Astfel, Măruță a aflat care e gustul cârnaților din Ardeal și a mâncat pentru prima dată în viață ”sloi de oaie”, lăudându-i gustul și calitatea și cerând detalii despre rețetă și modul cum se prepară.
Întreaga emisiune o puteți vedea AICI
Ciobanul Nicolae din Vințu de Jos este mereu prezent pe piață, dar și la evenimente și expoziții, unde cei care doresc pot să se delecteze cu cel mai gustos balmoș și cea mai bună brânză de oaie. Cu o astfel de ocazie a ajuns și săptămâna trecută la București, unde a participat la Târgul Indagra.
Bucureștenii au putut cumpăra de la standul său telemea de oaie, virsli, balmoș, cârnaț tradițional din carne de oaie și porc sau tocăniță de oaie la ceaun.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
Bilete de tratament pentru pensionari: O stațiune balneară aflată la doi pași de Alba, preferată de pensionarii din județ
Bilete de tratament pentru pensionari: O stațiune balneară aflată la doi pași de Alba, preferată de pensionarii din județ Ceva mai mult de o treime dintre pensionarii și asigurații din județul Alba care au primit anul trecut bilete de tratament prin Casa Județeană de Pensii au ales Geoagiu Băi, stațiune balneară aflată… la doi pași, […]