Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cine sunt cei 3 prorectori de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cine sunt cei 3 prorectori de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia

Rectorul Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, prof. univ. dr. Daniel Breaz, și-a numit 3 noi prorectori, după consultarea Senatului UAB, față de 2 prorectori în mandatul anterior, Andreea Muntean și Ovidiu Panaite.

Rectorul Daniel Breaz a spus că cei 3 noi prorectori sunt conf. univ. dr. Lucian Viorel Marina, prof. univ. dr. Ioan Lucian Popa și cercetător științific Daniel Metz.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În vârstă de 54 de ani, Lucian Marina a mai deținut funcția de prorector al UAB aproape un an, între 3 decembrie 2018 – 4 noiembrie 2019, dar a fost și preşedinte al Senatului (februarie 2016 – 3 decembrie 2018; respectiv 5 noiembrie 2019 – februarie 2020).

Citește și: Prof. univ. dr. Daniel Breaz, ca reales rector al Universității „1 Decembrie 1918” . E singurul candidat!

Lucian Popa, în vârstă de 43 de ani, este profesor la Departamentul de Informatică, Matematică și Electronică al Facultății de Informatică și Inginerie. Are două masterate, unul în matematică, la Universitatea de Vest Timișoara, și unul în matematică inginerească, la Universitatea Bordeaux, Franța, iar din 2012 este doctor în matematică.

Daniel Metz s-a născut în anul 1965. El este cercetător științific la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, lector la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca și cadru didactic asociat la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu.

În ultimii 10 ani a fost CEO, respectiv președinte al Consiliului de Administrație la NTT Data Romania, din această calitate participând la deschiderea anului academic 2023 – 2024 la universitatea albaiuliană. Felicitări și succes în activitate în mandatul 2024 – 2029!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Elevul sergent Flavius Taflan, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, mențiune la faza națională Olimpiadei de Limba Franceză: ”Am simțit mai intens ca niciodată că munca mea nu a fost în zadar”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevul sergent Flavius Taflan, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, mențiune la faza națională Olimpiadei de Limba Franceză: ”Am simțit mai intens ca niciodată că munca mea nu a fost în zadar” Elevul sergent Flavius Taflan și-a trecut în palmaresul olimpic o nouă performanță. El a obținut Mențiune la faza națională a Olimpiadei de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea