Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cine a făcut „poluţie” nu pupă funcţia de administrator public al municipiului Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârşitul acestei luni aiudenii vor şti cine este administratorul public al municipiului Aiud. Potrivit site-ului oficial al Primăriei Municipiului Aiud, candidatul sau candidaţii pentru funcţia de administrator public trebuie să îndeplinească condiţii speciale pentru a putea fi admişi în concursul de ocupare a acestei funcţii.
Administraţia publică locală a scos la concurs postul de administrator public în cadrul aparatului de specialitate al primarului, concurs la care se poate înscrie doar candidatul care îndeplineşte condiţiile stabilite în luna mai de către aleşii locali.

polutie politica primaria AiudAstfel, pe lângă cetăţenia română, capacitatea deplină de exerciţiu, o sănătate corespunzătoare, studii superioare şi alte aptitudini de legate de procesul decizional, candidatul trebuie să nu fi „desfăşurat activităţi de poluţie politică, nu a semnat angajament sau note informative către fosta securitate„.
Se pare că alegerea administratorului va fi una destul de dificilă, dat fiind faptul că deşi mai sunt doar câteva zile până la examenul de ocupare a funcţiei, în conformitate cu cele aflate de la funcţionarii primăriei, în cursă nu s-a înscris decât o persoană.
În cazul în care media obţinută de unul dintre candidaţi va fi cea mai mare acesta va ocupa funcţia urmând să se ocupe de coordonarea verificarea şi îndrumarea activitatăţii celor două muzee, a Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” şi a şcolilor din municipiu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dorel Lazăr


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Accident MORTAL în dimineața de Paști, pe DN 14, în Sibiu: Un bărbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL în dimineața de Paști, pe DN 14, în Sibiu: Un bărbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT după ce a pătruns cu mașina pe calea ferată și a fost lovit de un tren Un bărbat de 38 de ani, din Alba, a decedat duminică dimineața după ce a pătruns cu mașina pe  […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea